Ay sadece onunla ilgilenilecek hep öyle ister hanım
: DDDD
: ))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sadece onunla ilgilenilecek hep öyle ister hanım
Agza bak agza Koca agızlı aslan gibi acmıs kocaman agzını
Evet koca ağızlı caduuuAslan parçası..Tokatlıyo anasını pissAgza bak agza Koca agızlı aslan gibi acmıs kocaman agzını
Onların o tokat huyuna hastayım zaten.Bizim kız geçen eve mısafır gelen 13 aylık bebeği tokatlamış.Yavrum nasıl korkmuş zırıl zırıl agladıEvet koca ağızlı caduuuAslan parçası..Tokatlıyo anasını piss
Hayatımın aşkı o
A aaaa reziiiillllOnların o tokat huyuna hastayım zaten.Bizim kız geçen eve mısafır gelen 13 aylık bebeği tokatlamış.Yavrum nasıl korkmuş zırıl zırıl agladı
Yapıyor valla.Bir defada eşimin babaannesinin üstüne atlamıştıA aaaa reziiiillll
Yapmamıştır annesiiiiiii
Bebek olunca nolacak pekiYapıyor valla.Bir defada eşimin babaannesinin üstüne atlamıştı
Eve gelen misafiri gram sevmıyor sayılıdır sevdıklerı :)
Heh şöyle söylesene. O zaman sever bebeğiÇok hisliler aslında onu yürekten sevenleri anlıyor onlarla oynuyor,yalandan sevenlerıde anlayıp kovuyor evden
Onların o tokat huyuna hastayım zaten.Bizim kız geçen eve mısafır gelen 13 aylık bebeği tokatlamış.Yavrum nasıl korkmuş zırıl zırıl agladı
Kabullenir bir şekilde.Bugune kadar hiç yanyana durmaz diyen hayvanları birbirine çok alıştırdım onuda alıştırırım :) Bizden oldugunu bilir zaten emınım.Zarar vermez tırnak ısırma gıbı seyler yapmıyor ama tokat atıp atlıyor işte :) Ben bebekten korkarım asıl ilk zamanlar hayvanların kuyruklarını çok çekiştirirler Artık yuvarlanarak buyur giderler ikisiBebek olunca nolacak peki
Eyvah zilli fenaymış
İyi geceler tatlı ruyalarHanımlar ben izin alsam olurmu?
İyi geceler, tekrar görüşmek üzere optum.
Sen süpersinKabullenir bir şekilde.Bugune kadar hiç yanyana durmaz diyen hayvanları birbirine çok alıştırdım onuda alıştırırım :) Bizden oldugunu bilir zaten emınım.Zarar vermez tırnak ısırma gıbı seyler yapmıyor ama tokat atıp atlıyor işte :) Ben bebekten korkarım asıl ilk zamanlar hayvanların kuyruklarını çok çekiştirirler Artık yuvarlanarak buyur giderler ikisi
İyi geceler kuzumHanımlar ben izin alsam olurmu?
İyi geceler, tekrar görüşmek üzere optum.
Melek onlar işteTiplere bak yavrum bide durmuş gıkı cıkmıyor kumdagın içinde
Evettt burası sevgı dolu kuzu dolu biyer hep gelelim burayaKızlar burda buluşuruz gene
Uyumalıyım zira sabah iş var
Sohbet harikaydı teşekkürler..