- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.758
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy o cunyır'ı seveyim benbizim Junior
Bakışlara bak maşallah :) Pembiş tasmada takarmış
Capkın cok şeker bişeymiş maşallah ona
hımm haklı galibaBu eve benden başka kedi girmeyecek demedim mi ben sana!!!Eki Görüntüle 1318957
Capkın cok şeker bişeymiş maşallah ona
Konuşuyor mu merak ettim
Harikaİkili fotolarını da görmek isterimTeşekkür ederim..Henüz konuşmuyor ama bir eşi var onunda :) resmini bulamadım onun..çapkın ve zilli :)
Teşekkür ederiz her zaman beklerizNe güzel bir konu olmuş bu böyle ya bayıldım resimlerin her birine. Benim de 9 yaşında terrier cinsi çok yakışıklı bir oğlum var. Çok da özledim onu en kısa zamanda fotosunu ekleyeceğim.:)
A aa bu tospik pek tospikmiş ama maşallah
Misafirlige bile beraber gidiyoruz esimle sarilinca kiskanip hemenbizde geliyoruz yorulunca da boyle yuz ustu seriliyoruz
Bende cok istemiştim koku yaptığını söylemişlerdi sonra benim tospik hediye geldi su an sirt üstü yatıp ayaklariyla oynuyorBen de daha önce balık ve muhabbet kuşu beslemiştim evde.
Şuanda da inanılmaz derecede su kamplumbağası alasım var.
Ancak eşim duruma sıcak bakmıyor.
Bir de bakımı hakkında çok fazla şey bilmiyorum.
Çok zorlanır mıyım?
Bakımı çok kolay.suyunu sık değiştireceksin , o kadar.. Benim çocukken vardı :)Ben de daha önce balık ve muhabbet kuşu beslemiştim evde.
Şuanda da inanılmaz derecede su kamplumbağası alasım var.
Ancak eşim duruma sıcak bakmıyor.
Bir de bakımı hakkında çok fazla şey bilmiyorum.
Çok zorlanır mıyım?
Bende cok istemiştim koku yaptığını söylemişlerdi sonra benim tospik hediye geldi su an sirt üstü yatıp ayaklariyla oynuyor
Bakımı çok kolay.suyunu sık değiştireceksin , o kadar.. Benim çocukken vardı :)