Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu poşetle aşk yaşıyor resmen ya Nasılda mutlu aralarında birşey olabilir tedbırlı olmak gerek
Oyyyy maşallahhhhhBende bunu geçen akşam çektim ben pc de otururken yanıbaşımda uyur hep uslu uslu.Hoş uyanık oldugu zamanlar nadirdir zaten genelde uyur çakma garfieldEki Görüntüle 1307846
büyük ihtimal var bişey ,nasılda keyifli görunuyorOlabilür mü dersinÇatlak hakkaten
Bende bunu geçen akşam çektim ben pc de otururken yanıbaşımda uyur hep uslu uslu.Hoş uyanık oldugu zamanlar nadirdir zaten genelde uyur çakma garfieldEki Görüntüle 1307846
Ama akvaryumlar şahaneymiş.....
Bakımı zor olmasa bende alırım ama bakımı oldukça zor.
Annemlerin akvaryumda var orta boy.
Annem yavru teleskopları doldurmuş içine: ))))
Anaaam bu tavşan sankiiii
Canım çok tatlıymış....
Ay sadece onunla ilgilenilecek hep öyle ister hanımGözlerde bir hesap sorma var sanki napıyorsun bakım sen benden gizli der gibi
kıskanç şeyAy sadece onunla ilgilenilecek hep öyle ister hanım
Bizimki kısır. Ama hiç huy değiştirmedi..Hep aynı cadıBu yaz gelmeden kısırlaştırma planındayım .Şimdi uykudan zor kalkıyor artık hiç kalkmaz sıpa
Bizimki değiştirir gibime geliyor gerçi bu 3 renk cinsleri tembellikle bilinen bi ırkmış kısırlaşmasada gelecekte garfield olarak göruyorum ben onuBizimki kısır. Ama hiç huy değiştirmedi..Hep aynı cadı