Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyorum bak Mavi Terlik, aynen böyle
Minicik yaaa
Hemen alışsin diyorum bi yandan
Bi yandan da temmuzda gidicem burdan 1 ay falan yokum
Şimdi alışır sa sonra boşluğa dusucek
Ama kucağıma gelmesini de istiyorum
Ben yokken ne yiycek
Bebegm ailecek gidicez ya komşulara söylerim olmazsa napym yazık Kıyamam bari büyuse ben gidene kdarO zaman bahçede bakmaya devam et canım olmaz mı çünkü eğer eve alışırsa sen gidince tekrar dışarıya dönmek zorunda kalmasın minik
Evdekilere söylesen sen yokken balkona biraz mama ve su koyamazlar mı
En azından acıktıkça ve susadıkça gelir
Öperim tabiki öpmez miyimtatlibikiz bu nasil bir güzellik böyle ???? Kucagina gelirse benim tarafimdan patilerini öpermisin ?
Bebegm ailecek gidicez ya komşulara söylerim olmazsa napym yazık Kıyamam bari büyuse ben gidene kdar
Aman çok minik yaaa
Evet ya çok çabuk acikiyolar niyeki acabaaaevet gercekten öyle el kadar, bakımı kolay degil , tuvaletini kendi yapamıyor henüz , ben boşaltımını sağlıyorum her saat başı, acıkmalarıda bitmıyor tabii
Öyle yaparm kuzum belki ben geldiğimde gitmiş olur benim şebegimEvet canım iyi fikir bahçenizin ortak olduğu bi komşunuz varsa ya da bahçeye girip çıkmaları mümkünse sen gitmeden mamaları bırakırsın, su için de tembihlersin
Emanet edersin miniği
Hem belki sorumluluk alabilecek yaşta bi ufaklık varsa oralarda, o da güzel bakabilir
Cookkkk sevindim Meg, ay gercekten cok mutlu oldum senin adina. Kirpik hep kalbimizde olacak ama su yeni Hayat arkadasini tanimak isteriz yani .....
Foto isteriiizzzzz isteriiizzzz isteriizzzzz
Evet evet hani nerde foto
Lili ve Kukininkiler de eskidi / hemen araya sıkıştırayım
bu da benım miniğimm, iş yerımde buldum annesi vs hiç yok ortalarda, sanırım çatıdan düşmüş, 4 gündür bakıyorum. 1 haftalık oldugunu tahmin ediyorum. İnş ölmezz , şimdiden elimi kolumu bağladı bakacak kimse olmayınca bi yere cıkamıyorum, işten eve evden işe otobüslerde gidip geliyoruzz Eki Görüntüle 1557653 Eki Görüntüle 1557654
Süpersin Mavi Terlik, aynen
Meg bizi gööörrrr heyecan ve meraktan cildirmisiz Mavi Terlik ve ben
Kucağıma gelmiyokiii
Ne yapmam lazım hiç bilmiyorum
Uzaktan izliyorum balkondan eve giriyo ama beni görünce kaciyo hemen korkutmuyorum ki hiç Eki Görüntüle 1557957
Kedişimiz sahiplendirildi
Ah bi elime gelse kucağıma gelse minigimmm
Olivia'cımmm
Tanıştırayım; Kopuk Bey kendisi
Foto yukarıda Mavi'm
Kuki'yle Lili'ninkileri de tazelerim bir ara
Oy oy maşallahAllah sağlıklı ömür versin inşallah..
Çatlak agideşlerim benüm
Öptüm sizi
Tatlıkız çok tatlıymış saruşun bebe
Al onu da götür gittiğin yere (fikir sadece..)
Ömürlük yuvasında sağlıklı ve mutlu olsun inşallah
Aferin sana Koalinacım
Sokağa/bahçeye çıkarma.. 2 gün senin odanda seninle olsun.. Ona konserve mama ver.. Tatlı bir ses tonuyla yumuşacık konuş.. Bak nasıl alışıyor..Ah bi elime gelse kucağıma gelse minigimmm
Foto yukarıda Mavi'm
Kuki'yle Lili'ninkileri de tazelerim bir ara
Kopuk muu
Meg sen çok yaşa emi
Nasıl bir tatlılıktır bu nasıl bir renktir allahım
Göbüşünü öperim onun ben
Maşallah ona
Çekiciim yarın piki temamPeki bekleriz biz Oliviacımla
Maşallahı var dimi Mavim Çok sevdim..
Çok dadlu,sadece 4 aylık ve elimize geliyor..
Avusturalya'lı kendisi
Çekiciim yarın piki temam
Yesin onu mavi terlik teyzesi
Peki öptürüyo mu
Ben şu göbüşe bayılıyorum yahuu