Oy oyy oyyyymasallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy oyy oyyyymasallahhh
aynen canim yaaaa, aynisini bende yasadim ve hic bir sey bu duygunun yerini tutamiyor gercekten. Aynen senin anlattigin gibiydi benim Sultan papaganim, aynen dedigin gibi elmayi agzimin kenarindan nasil yerdi... O nefesini hissetmek, özellikle beraber uyudugumuzda kendisini sisko yapar bir güzel yerlesirdi boynumda.Boynumda uyurdu bi de ensemdeki saçları birer birer çekmeye bayılırdı. Ağzımın kenarından elma yemek en büyük zevkiydi. Aşıktık birbirimize. Onun hızlı hızlı alıp verdiği ılık nefesi boynunuzda hissetmek bi duygu anlatamam.
aynen canim yaaaa, aynisini bende yasadim ve hic bir sey bu duygunun yerini tutamiyor gercekten. Aynen senin anlattigin gibiydi benim Sultan papaganim, aynen dedigin gibi elmayi agzimin kenarindan nasil yerdi... O nefesini hissetmek, özellikle beraber uyudugumuzda kendisini sisko yapar bir güzel yerlesirdi boynumda.
Resmen kusluktan cikmis, kendisini insan sanan bir sey olmustu artik. Bazen beni arardi yerde yürüyerek oda oda, bende saklanirdim, cok gülerdik.....aaaahhhh iyikide yasamisiz onunla bu güzel anlari. Onlara bu güzel anlari bize yasattiklari icin, ne kadar tesekkür etsek azdir diyorum...
Benim ki birde beni esimden kiskanirdi, o kattiyen yanimizda oturamazdi, kafa atardi ona kizarak.
Bisey söyleyeceğim ama şaşıracaksınız biliyorum..
Biz bugün yavru bir kakadu papağan aldık
Görürgormez aşık olduk bebeğe ve dayanamadık aldık geldik eve.. Hala inanamıyorum..
O kadar şeker ki.. Tüm gece kucağımdan inmedi.. simdi uyuyor..
foto eklerim yarın..
Kadrodaki son durum: 1 pisi,1 kopis,1 balık,1 muhabbet kuşu,1 jako papağan (ki buraya kadar biliyorsunuz) vee artık bir deee kakadu papağan var
Ay ay ayy onun tüyünün sarısına gurban
Maşallah
Pisicik de oradan poz veriyo
Teşekkürler Meg..
İbadet edilen odaya girmeyebilir köpek.. Bu şekilde içiniz rahat olur..Arkadaşlar merhaba ben 0 numara maltese almak istiyorum annem namaz kılıyor sorun olurmu? Mantığıma uymuyor bişeyler sonuçta onlar sokakta yaşayamayacak canlılar o zaman Allah neden yaratsınki. Bilgili bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim
Suratını ısırırım ben bunun :) maşallah yaa çok güzel :)