evet dilinizle dövdünüzdüdövdük mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet dilinizle dövdünüzdüdövdük mü
danışıklı dövüş olmuş yaniii...Pinkinin arkasında kimler kimler var meraklandım şimdisorma yarışma açılmadan önce ben sunumu hoş diye bir yabancı siteden bu cadı pinkini çorbasının benzeri olan bir foto eklemiştim çorba topiğine.aman yarabbi döve döve sildirttiler bana o fotoyu.
MEğer pinki hanım yapıcakmış o çorbayı
Eksik anlatıyor bakma sen ona :)))danışıklı dövüş olmuş yaniii...Pinkinin arkasında kimler kimler var meraklandım şimdi
Ne sen sor ne ben söyleyeyimdanışıklı dövüş olmuş yaniii...Pinkinin arkasında kimler kimler var meraklandım şimdi
Dilimizle, yapma dedik etme dedik, ekmeğimle oynuyordunevet dilinizle dövdünüzdü
tek bir lafınla kaldırdım mı?Eksik anlatıyor bakma sen ona :)))
Daha çorbaları eklemeden geldi sohbet ettiğimiz yerde, benim sunumu paylaştı. Ben şokk.. Napacağımı şaşırdım. 3 kg vermişimdir
Sonrada kimse gelmeden kaldır dedik kaldırdı, arkasından da iftira atıyor sürekli böyle
Megim süpersin ya.. Adam hasta yatağında yatıyor ben senle kahkaha patlatıyorum boşayacak beni görcemNe sen sor ne ben söyleyeyim
Bir Nevreste var bir Nevreste amann yarabbiii
HOş ben de Pinkigilimin sonuna kadar arkasındayım
evet evet ekmekarası corbanın ekmeğiyle oynuyodumdu doğruDilimizle, yapma dedik etme dedik, ekmeğimle oynuyordun
Kız sessiz gülMegim süpersin ya.. Adam hasta yatağında yatıyor ben senle kahkaha patlatıyorum boşayacak beni görcem
Kaldırdın ama süreklide tehdit ettin, yarışma açılana kadar yaşadığımı bir ben bilirimtek bir lafınla kaldırdım mı?
Bak alıntılattırtma bana o topikten bana yaptığınız Çin işkenceleriniElbirliğiylenKaldırdın ama süreklide tehdit ettin, yarışma açılana kadar yaşadığımı bir ben bilirim
Çok tatlıymışEki Görüntüle 1335841 bu da bizim sibirya kurdumuz..bu resimde yavru..büyüdü tabii
Tamam ya karşılıklı yaptık diyelim biz onaBak alıntılattırtma bana o topikten bana yaptığınız Çin işkenceleriniElbirliğiylen
Ben çok beğeniyorum onları ne kadar asil duruşları var çok güzeller..Eki Görüntüle 1335841 bu da bizim sibirya kurdumuz..bu resimde yavru..büyüdü tabii
heh şööle yola gel heleTamam ya karşılıklı yaptık diyelim biz ona
Bak bende bundan istiyordum ama kocam almadıheh şööle yola gel hele
Senin balıklar daha şanslıymış, alanları geniş..Iste benimde baliklarim var, bahcede havuzda yasayan ve elimden yem yiyen
Koi'lerIste benimde baliklarim var, bahcede havuzda yasayan ve elimden yem yiyen