allah allah o neeeEki Görüntüle 1335872
Bak bende bundan istiyordum ama kocam almadı
YErinde olsam araştırmamı yapıp alırım o köpiki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah allah o neeeEki Görüntüle 1335872
Bak bende bundan istiyordum ama kocam almadı
Çok şirin demi..allah allah o neee
YErinde olsam araştırmamı yapıp alırım o köpiki
terrier öneririm benimkinin aynısı olan ırk.. COcuklarla dost olan hem de küçük ırk ve bakımı kolay..Çok şirin demi..
Pomaranian cinsi, hiç büyümüyor, kıskanç, oyuncu tam benlik, ama tek kötü yanı bebeklerle anlaşamıyor.
hahaahaa 3 kg verdin demekEksik anlatıyor bakma sen ona :)))
Daha çorbaları eklemeden geldi sohbet ettiğimiz yerde, benim sunumu paylaştı. Ben şokk.. Napacağımı şaşırdım. 3 kg vermişimdir
Sonrada kimse gelmeden kaldır dedik kaldırdı, arkasından da iftira atıyor sürekli böyle
Tamamdır görüşürüzterrier öneririm benimkinin aynısı olan ırk.. COcuklarla dost olan hem de küçük ırk ve bakımı kolay..
Ben biraz çıkıyorum kızlar birazdan gelirim
Allah daim etsin muhabbetiniziNe sen sor ne ben söyleyeyim
Bir Nevreste var bir Nevreste amann yarabbiii
HOş ben de Pinkigilimin sonuna kadar arkasındayım
Sen olsan vermezmisinhahaahaa 3 kg verdin demek
yaa geçen bir mercimek çorbası yapayım dedim de ocakta unutmuşum kızımla ilgilenmekten bi kokular geliyor aman yarabbii. Bak o zaman can havliyle mutfağa koşarken vermişimdir bende 3,5 kgSen olsan vermezmisin
Düşünsene pat diye, senin sunumu koyuyorum ortaya
Allah tan kimse yoktu
Ayy kıyamam, bende yemek yapınca başından ayrılmıyorum, unutuyorum çünküyaa geçen bir mercimek çorbası yapayım dedim de ocakta unutmuşum kızımla ilgilenmekten bi kokular geliyor aman yarabbii. Bak o zaman can havliyle mutfağa koşarken vermişimdir bende 3,5 kg
Ne güzel yaHemende nasil bildin Koi olduklarini Meg, vallahi bravo.
Pinkstrap, gercekten bahcemizin neseleri bunlar..................
Allah korusun. .Ayy kıyamam, bende yemek yapınca başından ayrılmıyorum, unutuyorum çünkü
Bir gün dışarı çıkınca ütüyü fişte unutmuşum 3 saat O günden sonra ütü takıntımda başladı.Allah korusun tehlikeli böyle şeyler
Evet ya, senin ekibe bayildim Meg !!! Yani süper bir ekip acaba daha ne eksik diye düsünüyor insan ? Komple kadro tamam. Masallah nasil yapiyorsun, her biri ayri ilgi ister simdi....Ama onlarin mutluluklarini anlatamaz insan kimseye, ancak yasanilir. Bunu cok iyi biliyorum.
Bu arada ilk defa fotoyu görünce Allah korusun cok tehlikeli ekip diye düsündüm ama alismislardir artik onlar birbirine. Hepsine bayildimmm, Masallah !!!
Aaaayyyyy cok güldüm Meg.....Gercekten cok sevdim bu kadroyu, evet senin Kedos bakis acisi Akvaryuma dogru fotoda.
Gercekten cok tatli ve güzeller. Ya sanki kediler bir tik dahami zeki ve kurnazlar köpeklerden ? Baksana seninki ilk önce bir rahati bozulmus, demek sonrada sahiplenmis köpise , ha?
Imkanin oldukca videoya falan cek, inan sonradan iyikide cekmisim diyor insan. Ben cünkü arada bir bakar anarim o günleri.
Benim düsüncem, insana en cok iyi gelen sey hayvanlardir, onlar illaki insani gülümsetiyor halleriyle.