Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rock'n roll sultanlarBayıldım bu güzel sultanlara
Maşallah onlara
Ben de istiyorum onlardanRock'n roll sultanlar
Kesinlikle edinmelisiniz. .onları izlerken acayip stres atıyorumBen de istiyorum onlardan
Çok şirinlerrŞu an bir pisim,bir köpişim ve bir de kocaman bir balığım var yani sultanı da alırsam harika olur
Ben onlarsız bir hayat düşünemiyorumÇok şirinlerr
Ben uzaktan seviyorum
Ailenizi ve sizi tebrik ediyorum..Ben lise bitene kadar bahçemde karınca beslerdim,bir anne 6 yavru köpeğimiz vardı.4 kardeştik ve hepimizin bakmakla yükümlü olduğu bir yavrusu vardı.Bir anne kedi 3 tanede yavru kedimiz vardı ve aynı hesap hepimizin ilgilendiği bir yavru kedisi vardı. Karıncalara bir fincan dolusu şeker,kuru bakliyat karışımı yapıp yuvalarının kenarına serperdim.Öyle izlerdim onları huzur bulurdum onlarda.Hayvan beslemek sorumluluk duygusu önemliydi benim yaşlarımda annem babam öyle öğretmişlerdi.Güzel günlerdi..
Senin yaptığın başka birşey tabi, evi mini hayvanatbahçesine çevirmişsinBen onlarsız bir hayat düşünemiyorum
Teşekkürler Pinkicanım
Öyle yapmışım dimiSenin yaptığın başka birşey tabi, evi mini hayvanatbahçesine çevirmişsin
Kesinlikle değerli.Ben şimdi fotolara bakarken aklıma geldi kuş,balık ve ünide su kaplumbağası da beslemiştim.Çok çok küçükken tavşanımızda vardı.Ailede görülen eğitim ömür boyu değerli oluyor.İnsanın ilk eğitmeni annesi ve okulu evi.Şimdi köyde annemin tavukları var.Anneden gelen birşey bu biliyormusunuz.Eğer annem böyle olmasaydı bizde böyle erkenden bilmezdik.Merhamet duygusunu keşfediyor çocuklar sorumlulukla beraber.Ailenizi ve sizi tebrik ediyorum..
Anne baba öğretisi ne kadar değerli..
Bir de sokaktaki canlara tekme tokat girişen çocuklara bakıyorum ve ailelerine öyle kızıyorum...
ne çorba o arkadaş orada tebrik etmiştim burada da tebrik edeyim akrep kadını.Öyle yapmışım dimi
Burda sadece evcil dostlardan sözetmek zorunda da değiliz..
Bilgin olsun diye söylüyorum mesela senin ekmekarası ya da ekmekiçi çorbandan da bahsedebiliz
Konuyu dağıtmayayım demiştimÖyle yapmışım dimi
Burda sadece evcil dostlardan sözetmek zorunda da değiliz..
Bilgin olsun diye söylüyorum mesela senin ekmekarası ya da ekmekiçi çorbandan da bahsedebiliz
Teşekkür ederimne çorba o arkadaş orada tebrik etmiştim burada da tebrik edeyim akrep kadını.