Derincim erkek kuş güzel öter ve konuşabilir...Ablam ben aslında başka bir kuş seçmiştim tam sarı ve erkek demişlerdi.
Eve geldim bir baktım seçtiğim kuş değil. O nedenle bilmiyorum dişi mi erkek mi.
?? ne dersin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derincim erkek kuş güzel öter ve konuşabilir...Ablam ben aslında başka bir kuş seçmiştim tam sarı ve erkek demişlerdi.
Eve geldim bir baktım seçtiğim kuş değil. O nedenle bilmiyorum dişi mi erkek mi.
Derincim erkek kuş güzel öter ve konuşabilir...
?? ne dersin?
Konuşmasını istiyorsan diğer sectiğinle değiştir istersen. Sen bilirsinAynen canım o yüzden özellikle erkek kuş seçmiştim ama eve gelince sürpriz oldu.
Zaten canı pek ötmek istemiyor :) Alışamadı sanırım daha.
Konuşmasını istiyorsan diğer sectiğinle değiştir istersen. Sen bilirsin
Bence dürüst davranmamış kuşu satan kişiAlıştık da birbirimize bilmiyorum ki.
Telefonla ulaşmaya çalışıyorum şuan meşgul.
Bir görüşebilirsem...
tırmalama süper ya benimd ekedim var nerden aldınız birde orya kendimi çıktı
Kedileri sevmem ama çok tatlı duruyoooooo
Nasıl alıştılar birbirlerine?
Duvar boyu tırmalamayı biz kendimiz yaptık.tırmalama süper ya benimd ekedim var nerden aldınız birde orya kendimi çıktı
Cok kolay olmadı aslında...Nasıl alıştılar birbirlerine?
Bence dürüst davranmamış kuşu satan kişi
Maşallahhh kuzuya yaAsena ( ahhh yaranaz kız )Eki Görüntüle 1325121
Ama Derin'im buraya eklediğin fotoda pembemsi/bejimsi görünüyor cere rengi..Ablam ben de öyle düşündüm başta aradım pet shop sahibini.
Biz kafes seçerken kuşu kendi kafesine bırakmıştık kafes seçtikten sonra kuşu alıp koydular ben o sırada ödeme yapıyordum.
Karıştı kuşlar sanıyorum o arada. Arayınca bunları anlattım. Bugün çok yoruluyorum bir karışıklık olmuş olabilir dedi.
İstersen kuşu da al gel kafesteki diğer iki kuş duruyor hala seçtiğin diğeri ise değiştiririm dedi.
Gittim az önce ve yanıldığımı anladım. Benim seçtiğim kuş buydu.
Cinsiyetini tekrar sordum. Yanılma payım %20 ama erkek bu dedi. 20 gün falan geçince tam belli olur dedi.
Dişi olan kuşlarla karşılaştırdık hatta benimkinin cere rengi daha morumsu duruyordu.
Herkesin gönlünü calacak bir pisicik vardırAllah'ım bu nasıl bir güzellik maşallah maşallah offf bayıldım
Ama Derin'im buraya eklediğin fotoda pembemsi/bejimsi görünüyor cere rengi..
Tabii birebir göremediğiden ben bu kadar yorumlayabildim..
Kedileri cok iyi bilirimValla ben de anlamadım abla :) Artık dişi erkek farketmez sağlıklı olsun da.
Ama bu sürekli uyku modunda gözler yarı kapalı. Durmadan esniyor :)
Bir sorun yoktur değil mi daha alışamadığı için böyledir?