• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev?

Yeni binanın masrafi cok olur eski daima yapılıdır.. 10 yıl fazla eski sayılmaz :KK39:

Ama ikinci seçenektekş evlerde geniş güzel sadece masrafı çok İskanı falan sorun
İskanı olmayan evden uzak durun derim, müteahhit inşaatta çalışanların sgksını ve diğer devlet giderlerini ödememişse iskan verilmiyor, müteahhit'e ait tüm borçları kapatmadığınız sürece iskan alınmaz, bu da evinize su, elektrik, doğalgaz vb bağlatmanıza engeldir, varolan su ve elektrik şantiye su elektriği olur onunda birim fiyatı farklıdır ve tek fatura kesilir tüm daireler ortak ödemek durumunda kalır.
İskanı alayım deseniz tüm daireler bu ödemeyi kabul edecek mi meçhul.

Farklı evlere bakın, en mantıklısı bu sanırım.

Yaklaşık 1 senedir ev bakıyorum. Artık ev konusunda prof oldum. O kadar çok ev gezdim ki.

Belki sana faydası olur.

1. Asla ama asla iskansız ev alma. Sadece kredi kolaylığı için demiyorum.

Bu evler çok sorun oluyor. Hatta bazıları eve verdiği parayı da evi de kaybediyor.

2. 0 - 5 yıllık evleri öneririm.

3. Muhakkat ara kat ve balkonlu ev olmalı. Giriş katta oturuyorum ve çok çekiyorum.

4. Karanlık olmamalı. Kör odası asla olmamalı.

5. Eğer bir ev 100 m2 den küçükse asla kullanışlı olmuyor. O kadar ev dolaştım ki anladım bunu.

6. Mutfak çok önemli. Eğer küçükce ve dolapları azsa sıkıntı çok.

Ben senin söylediğin iki evi de almam. Ama illa ev alacaksan İSKANLI EV al. Yoksa hayatının KAZIĞINI yersin.

Back
X