Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .
Evet canım🤗
Ama bu yıl Atatürk dgs ile geçiş açmadı.Auzefin var sadece🤔Oda zor diyorlar.
Bu yıl çalışmadan girdim ne gelir bilmiyorum.Bu yıl olmazsa seneye Atadan devam etmek istiyorum.🤗
Yaparsin sen Allah'ın izni İle abla bu azim bu gayret oldukça 🧿🧿🧿👏😘😘😘

Evet canım🤗
Ama bu yıl Atatürk dgs ile geçiş açmadı.Auzefin var sadece🤔Oda zor diyorlar.
Bu yıl çalışmadan girdim ne gelir bilmiyorum.Bu yıl olmazsa seneye Atadan devam etmek istiyorum.🤗
Ben de dgsden dusuk puan alınca 1den başladım ya 🤭 neyse ki 2. Sınıftayım son sene de stajmis geriye 2 yıl kaldı 🤣 öğrenci hesabı bunlar hep

Ben de dgsden dusuk puan alınca 1den başladım ya 🤭 neyse ki 2. Sınıftayım son sene de stajmis geriye 2 yıl kaldı 🤣 öğrenci hesabı bunlar hep
Yok ben dgs den gireceğim kararlıyım🤣
Matematiğe 1 hafta baktım 9 tane yaptım😁
Seneye çalışıp çok yapacağım.Pratik yapmadığım için süre yetmedi.Yoksa sınav zor değildi.

Yok ben dgs den gireceğim kararlıyım🤣
Matematiğe 1 hafta baktım 9 tane yaptım😁
Seneye çalışıp çok yapacağım.Pratik yapmadığım için süre yetmedi.Yoksa sınav zor değildi.
Aynen aslında çalışılırsa zor değil sınav benim küçük bebeğim olmasa biraz da uyuşuk olmayıp daha çok çalışsam :KK70: belki de daha yüksek alırdım.

Offf keşke sadece emzirseydim🤣Hazır ol büyüyünce işler zorlaşıyor😛
Bana da büyüdükçe kolaylaşıyorlar gibi geliyor. Kızım 1 oğlum 3 yaşında sanki oğlum daha iyi çünkü konuşuyor derdini anlatıyor arkadaş olunca kendi kendine oynuyor ama kıza hep pür dikkat lazım bir de kendi kendine kaçıp gidiyor minnos ki görme :KK70:

Bana da büyüdükçe kolaylaşıyorlar gibi geliyor. Kızım 1 oğlum 3 yaşında sanki oğlum daha iyi çünkü konuşuyor derdini anlatıyor arkadaş olunca kendi kendine oynuyor ama kıza hep pür dikkat lazım bir de kendi kendine kaçıp gidiyor minnos ki görme :KK70:
Evde kolay canım dışarı çıkınca zor😔
Mesela sen büyüdüklerinde uyutacaksın zannediyorsun.Ben yazın bile 7 buçuk 8 de kalkıyorum🤷🏻‍♀️
Maşaallah canım🧿En tatlı zamanları kıymetini bil🤗🥰Ergenlikte cadaloz oluyorlar:KK70:

Evde kolay canım dışarı çıkınca zor😔
Mesela sen büyüdüklerinde uyutacaksın zannediyorsun.Ben yazın bile 7 buçuk 8 de kalkıyorum🤷🏻‍♀️
Maşaallah canım🧿En tatlı zamanları kıymetini bil🤗🥰Ergenlikte cadaloz oluyorlar:KK70:
Hahaha ergenliğe kadar daha var şükür. O zaman gelince yazarım sana şimdi ben ne yapacağım diye :KK70:

X