- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
İnşallah berrecim ne gzel olurdu.İnşallah bir gün kısmet olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah berrecim ne gzel olurdu.İnşallah bir gün kısmet olur
Mi tuu beybiAy mis yu ,end ay lav yu may beybi JOYz
Oh yeah yakında kavuşuyoruzMi tuu beybi
Son 3 mü artık
Bil bakalım kimin hala tarifi yok..Oh yeah yakında kavuşuyoruz
Ama kategori belli ,yani işin daha kolayBil bakalım kimin hala tarifi yok..
AşkoAma kategori belli ,yani işin daha kolay
Et yemekleri canımBence katılırsınNevreste evimde değilim ama katılmaya çalışırim sunum işleri nasıl olur bilmiyorum da. Kategori neydi
Hmm et yemekleri hemen araştırmaya başlayım o zaman benEt yemekleri canımBence katılırsın
Kıymalı tarifler ve tantuni kategoriye dahil değilBaşka ne istersen yapabilirsin.Hmm et yemekleri hemen araştırmaya başlayım o zaman ben
Yasaklı liste var mı peki boşa onları tutmayım kafamda, sana yazıp vakit kaybetmeyim yani yarışma günü Nevreste
Var olmaz mıKıymalı tarifler ve tantuni kategoriye dahil değilBaşka ne istersen yapabilirsin.
Hmm düşünmeye başlayımKıymalı tarifler ve tantuni kategoriye dahil değilBaşka ne istersen yapabilirsin.
Düşünün diye önceden söyledimHmm düşünmeye başlayım
Kategori belli olmasaydı kesin her kategoriden tarifim hazır olurdu bebişimAma kategori belli ,yani işin daha kolay
Sen halledersin canımın içisiiii bekliyoreKategori belli olmasaydı kesin her kategoriden tarifim hazır olurdu bebişim
İşallah halledebilirim bebeyimSen halledersin canımın içisiiii bekliyore
Ben sana güveniyorum bebeyim benimİşallah halledebilirim bebeyim
Sen başka kategori yapKategori belli olmasaydı kesin her kategoriden tarifim hazır olurdu bebişim