Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce sen, sonra kızçeler meşhur olurKızların kermesi var ona geldim
Halay çekiyorlar.Bende atlasam kızlarım meşhur olur mu![]()
Ama çok güzel çalıyor yaÖnce sen, sonra kızçeler meşhur olur![]()
![]()
Annelerden öncü bekleyen vardır o zaman. Bir anne ortaya çıksın, diğerleri de ortaya çıkar elticim.Ama çok güzel çalıyor ya
Bilmem mi ye geçti![]()
Lise ya yok gibiAnnelerden öncü bekleyen vardır o zaman. Bir anne ortaya çıksın, diğerleri de ortaya çıkar elticim.
Öncülük sana yakışır.![]()
O zaman her halükarda meşhur olacaksınız elticimLise ya yok gibiBenim kız piyano çalacak ben onun için geldim
![]()
Hadi bakalımO zaman her halükarda meşhur olacaksınız elticim![]()
Sağol canımHakkınızda hayırlısı olsun canım![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun Cano’m.Tayinler açıklandı.
Şırnak![]()
Eşimde aramış beni kandırıyor.Tunceli'ye çıktı hadi iyisin diyor.Sağol canım![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, güzel günler göstersin yeni evinizde canomTayinler açıklandı.
Şırnak![]()
Höst deseydin, anca memleketine dönmüşsün, evini almışsın. Hastalıklar bitmiyor, enişte şaka yapıyor.Eşimde aramış beni kandırıyor.Tunceli'ye çıktı hadi iyisin diyor.
Ya öyle bir ihtimal vardı son anda döndükHöst deseydin, anca memleketine dönmüşsün, evini almışsın. Hastalıklar bitmiyor, enişte şaka yapıyor.
Hiçbir şeye el sürmem, evi sen toplarsın, taşır yerleştirirsin, ben öyle gelirim deseydin![]()
Önümüzdeki hafta bi gideceğiz. Taşınma temmuz u bulurHakkınızda hayırlısı olsun Cano’m.
Ne zaman gidiyorsunuz?![]()
Eşimde aramış beni kandırıyor.Tunceli'ye çıktı hadi iyisin diyor.
Sağol canım benimHakkınızda hayırlısı olsun inşallah, güzel günler göstersin yeni evinizde canomugur getirsin
![]()
Senin dediğin daha mantıklıymışYa öyle bir ihtimal vardı son anda döndük
Ben daha fenasını söyledimÇantanı hazırlamana yardım ederim dedim
Bizde Hakkari yazmıştık![]()
Allah yardımcınız olsun canım benimÖnümüzdeki hafta bi gideceğiz. Taşınma temmuz u bulur
Sağol canım
He tabi deseydin
Sağol canım benim![]()
![]()
Bizim gitmemiz zor olurduSenin dediğin daha mantıklıymış![]()
Emekliliğiniz Malatya’da olur inşallah canımBizim gitmemiz zor olurdu![]()