- Emoji Skoru
- 295.316
- Puanlar
- 698
Yok,daha parlak fikir,senin bey WiFi bağlatsin diye bunu aklina sokacagizWifi reklami gibiBelki nisa ilkokula başlayınca lazım olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok,daha parlak fikir,senin bey WiFi bağlatsin diye bunu aklina sokacagizWifi reklami gibiBelki nisa ilkokula başlayınca lazım olur
Sağolun
Günaydın yasocumGünaydın, hayırlı Cumalar herkese
Sapğol bitanemYakışır
O zamanda çöker kiraz,valla çok değişik gekde banada harika olmuş.ben kiraz haşlanıpta yapılıyo diye düşünmüştüm
ah kuzumm harika görünüyo vallah
Joyz transfer oluyo perişkomNoluyor kuzu
Haslanip mii kız güldürdün beni çok teşekkür ederim kuzumben kiraz haşlanıpta yapılıyo diye düşünmüştüm
ah kuzumm harika görünüyo vallah
Ins yasom darısı başına tez zamandaSağlıkla inşallah canım
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun
Biz geldiiik bebelerimle
Allahım çıldırırım simsiki tutunsunlar anneciklerine inş oyyy yerim yaa bebelerini çok duygulandim rabbim yüzünü güldürsün kuzumBiz geldiiik bebelerimle
Sorun yok canim, ne gibi bir şey yaşadınSitede sorunmu var giremiyorum
Kuzumm nasılsın JOYz
Kuzucum canım benim çok sağolAllahım çıldırırım simsiki tutunsunlar anneciklerine inş oyyy yerim yaa bebelerini çok duygulandim rabbim yüzünü güldürsün kuzum
Amiiinn kuzum,şimdi kendine dikkat et bol bol dinlenKuzucum canım benim çok sağol
İnşallah hepimizin yüzü gülecek bir bir
Aynen canım en zor kısım bundan sonrası, hiç kalkmadan yatmak ve test günü beklemekAmiiinn kuzum,şimdi kendine dikkat et bol bol dinlen
Ne güzel bir haber çicemmm çok sevindimJoyz transfer oluyo perişkom
Canım benim inşalalh güzel haberleride alırız sendenAynen canım en zor kısım bundan sonrası, hiç kalkmadan yatmak ve test günü beklemek