Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .

3 oy hakkım varken 1 oy kullandım zira 2 oy daha verip adaletsiz bir oy kullanmayı kendime yakıştıramadım. Sırayla seçmeye başladım 1, 2 ve 3 tarifi işaretledim diğerlerine bakmadım ve bunun gerçekten adaletsiz olacağını düşünüp en sevdiğim kurabiyeye oy kullandım. Sözde yemek öncüsü olarak geçinenler gelip te 3-5 şey öğrensin. Hele biri bizde birinci olup profiline yazmış ya yöreler yemekler birincisi diye: ) neyse çok gıybet iyi değil hepinizin emeğine sağlık

Laf nereye gitti hiç anlamadım ama umarım oyun bana gelmiştir abi Lazanyada bana oy vermiştin unutmadım

Abicim oyun için çok teşekkür ederim
Farkettim tek oy kullandığınızı
O ,oyda bana nasip oldu
Hanımlarımızı tebrik ediyorum.
Her ay daha güzel şeyler çıkıyor.Hatta yarışmaya katılmaktan korkuyorlar.
Oysa biz burada birlikte çok şey öğreniyoruz.

Mecbur aricaz kim mis diye 3 oy hakkım varken neden 1 vereyim çok güzel tarifler var bazen 10 ay hakkım olsa diyorum

Çocukluğumuzun kurabiyesi, patronda bizden

Aman takılıyorum valla ben yemek yemekten, yapmaktan keyif alıyorum bu platformda sevdiğim şeyleri sizlerle paylaşıyorum bu kadarı bana yetiyor
Hayır yetmemeli
Beraber daha güzel şeyler yapacağız. İlk sunumla son sunum karşılaştırması yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…