Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Pratik Kurabiye Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Ev Yapımı Kurabiye Tarifleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    578
  • Anket Kapalı .

3 oy hakkım varken 1 oy kullandım zira 2 oy daha verip adaletsiz bir oy kullanmayı kendime yakıştıramadım. Sırayla seçmeye başladım 1, 2 ve 3 tarifi işaretledim diğerlerine bakmadım ve bunun gerçekten adaletsiz olacağını düşünüp en sevdiğim kurabiyeye oy kullandım. Sözde yemek öncüsü olarak geçinenler gelip te 3-5 şey öğrensin. Hele biri bizde birinci olup profiline yazmış ya yöreler yemekler birincisi diye: ) neyse çok gıybet iyi değil hepinizin emeğine sağlık

3 oy hakkım varken 1 oy kullandım zira 2 oy daha verip adaletsiz bir oy kullanmayı kendime yakıştıramadım. Sırayla seçmeye başladım 1, 2 ve 3 tarifi işaretledim diğerlerine bakmadım ve bunun gerçekten adaletsiz olacağını düşünüp en sevdiğim kurabiyeye oy kullandım. Sözde yemek öncüsü olarak geçinenler gelip te 3-5 şey öğrensin. Hele biri bizde birinci olup profiline yazmış ya yöreler yemekler birincisi diye: ) neyse çok gıybet iyi değil hepinizin emeğine sağlık
Laf nereye gitti hiç anlamadım ama umarım oyun bana gelmiştir abi 🤣 Lazanyada bana oy vermiştin unutmadım 😅

Abicim oyun için çok teşekkür ederim😊
Farkettim tek oy kullandığınızı:KK45:
O ,oyda bana nasip oldu:21:
Hanımlarımızı tebrik ediyorum.
Her ay daha güzel şeyler çıkıyor.Hatta yarışmaya katılmaktan korkuyorlar.
Oysa biz burada birlikte çok şey öğreniyoruz.:KK9::KK9::KK9:

Mecbur aricaz kim mis diye :işsiz::sus: 3 oy hakkım varken neden 1 vereyim çok güzel tarifler var 🤤🤤 bazen 10 ay hakkım olsa diyorum :70:

Abicim oyun için çok teşekkür ederim😊
Farkettim tek oy kullandığınızı:KK45:
O ,oyda bana nasip oldu:21:
Hanımlarımızı tebrik ediyorum.
Her ay daha güzel şeyler çıkıyor.Hatta yarışmaya katılmaktan korkuyorlar.
Oysa biz burada birlikte çok şey öğreniyoruz.:KK9::KK9::KK9:
Çocukluğumuzun kurabiyesi, patronda bizden 🙈🤭

Aman takılıyorum valla ben yemek yemekten, yapmaktan keyif alıyorum bu platformda sevdiğim şeyleri sizlerle paylaşıyorum bu kadarı bana yetiyor 🥰
Hayır yetmemeli :KK45: :21:
Beraber daha güzel şeyler yapacağız. İlk sunumla son sunum karşılaştırması yaparız😁🤣

Back