Ayaklarımı kaydıracağım merak etmeMerdivenleri dort dort cıkıyorlar zalımlar![]()
![]()
![Süper :super: :super:](/images/smiley/süper.gif)
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
![Ukala :ukala: :ukala:](/images/smiley/ukala.gif)
![Sus :sus: :sus:](/images/smiley/sus.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaklarımı kaydıracağım merak etmeMerdivenleri dort dort cıkıyorlar zalımlar![]()
![]()
Bildirim![]()
![]()
Şey yapamıyor muyuz ya her ay üç beş oy olup sonucu olduğu halde her ay katılanlara cesaret madalyası filanBana da ancak sesu![]()
Ayaklarımı kaydıracağım merak etme![]()
Yazıklağr olsun ikinize de.Peki fotolara bakarken starbucks kurabiyesini gormemem![]()
Çok teşekkür ederim canım benimKahve çekirdeği ve kiraz aşırı orijinal duruyor, bayıldım
Sunum kraliçesiMargaret Hale şaşırtmadı yine
Herkesin eline sağlık.
Kahve çekirdeği ve kiraza ben de bayıldım. Onlara oy verdim zaten.Kahve çekirdeği ve kiraz aşırı orijinal duruyor, bayıldım
Sunum kraliçesiMargaret Hale şaşırtmadı yine
Herkesin eline sağlık.
Laf nereye gitti hiç anlamadım ama umarım oyun bana gelmiştir abi3 oy hakkım varken 1 oy kullandım zira 2 oy daha verip adaletsiz bir oy kullanmayı kendime yakıştıramadım. Sırayla seçmeye başladım 1, 2 ve 3 tarifi işaretledim diğerlerine bakmadım ve bunun gerçekten adaletsiz olacağını düşünüp en sevdiğim kurabiyeye oy kullandım. Sözde yemek öncüsü olarak geçinenler gelip te 3-5 şey öğrensin. Hele biri bizde birinci olup profiline yazmış ya yöreler yemekler birincisi diye: ) neyse çok gıybet iyi değil hepinizin emeğine sağlık
Abicim oyun için çok teşekkür ederim3 oy hakkım varken 1 oy kullandım zira 2 oy daha verip adaletsiz bir oy kullanmayı kendime yakıştıramadım. Sırayla seçmeye başladım 1, 2 ve 3 tarifi işaretledim diğerlerine bakmadım ve bunun gerçekten adaletsiz olacağını düşünüp en sevdiğim kurabiyeye oy kullandım. Sözde yemek öncüsü olarak geçinenler gelip te 3-5 şey öğrensin. Hele biri bizde birinci olup profiline yazmış ya yöreler yemekler birincisi diye: ) neyse çok gıybet iyi değil hepinizin emeğine sağlık
Kahve çekirdeği ve kiraza ben de bayıldım. Onlara oy verdim zaten.![]()
Mecbur aricaz kim mis diye3 oy hakkım varken 1 oy kullandım zira 2 oy daha verip adaletsiz bir oy kullanmayı kendime yakıştıramadım. Sırayla seçmeye başladım 1, 2 ve 3 tarifi işaretledim diğerlerine bakmadım ve bunun gerçekten adaletsiz olacağını düşünüp en sevdiğim kurabiyeye oy kullandım. Sözde yemek öncüsü olarak geçinenler gelip te 3-5 şey öğrensin. Hele biri bizde birinci olup profiline yazmış ya yöreler yemekler birincisi diye: ) neyse çok gıybet iyi değil hepinizin emeğine sağlık
Sabredersen bu hızla seninde olacak ben inanıyorumŞey yapamıyor muyuz ya her ay üç beş oy olup sonucu olduğu halde her ay katılanlara cesaret madalyası filan![]()
Nevreste
Çocukluğumuzun kurabiyesi, patronda bizdenAbicim oyun için çok teşekkür ederim
Farkettim tek oy kullandığınızı
O ,oyda bana nasip oldu
Hanımlarımızı tebrik ediyorum.
Her ay daha güzel şeyler çıkıyor.Hatta yarışmaya katılmaktan korkuyorlar.
Oysa biz burada birlikte çok şey öğreniyoruz.![]()
Sus ya hepimizden çok oy alıyorsun yineYazıklağr olsun ikinize de.![]()
Tadı çok güzel ama şimdi herkes çikolatalı seviyorÇocukluğumuzun kurabiyesi, patronda bizden![]()
Aman takılıyorum valla ben yemek yemekten, yapmaktan keyif alıyorum bu platformda sevdiğim şeyleri sizlerle paylaşıyorum bu kadarı bana yetiyorSabredersen bu hızla seninde olacak ben inanıyorum![]()
Ben de anlamadım. Allah’tan en beceremediğim şey yöresel yemekler ahsjahjsaLaf nereye gitti hiç anlamadım ama umarım oyun bana gelmiştir abiLazanyada bana oy vermiştin unutmadım
![]()
Hayır yetmemeliAman takılıyorum valla ben yemek yemekten, yapmaktan keyif alıyorum bu platformda sevdiğim şeyleri sizlerle paylaşıyorum bu kadarı bana yetiyor![]()