- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.710
Şu mevsimde zeytinyağlı da gelmiyor aklıma pırasa yaprak sarması dan başka ://Ay olmasın. Zeytinyağlı sevmediğim için güzelde olmuyor sanki yaptıklarım. Sevgimi katamıyorum içine cınım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu mevsimde zeytinyağlı da gelmiyor aklıma pırasa yaprak sarması dan başka ://Ay olmasın. Zeytinyağlı sevmediğim için güzelde olmuyor sanki yaptıklarım. Sevgimi katamıyorum içine cınım
Geçecek kuzuballım, geçecekOFF şimdi günlerde geçmez
Benımde cuma gunu pıtpıtları duymam lazım
Bu mınnak annesını çok zorlucağa benzıyo Hayatımda ne sevdıgım ikili olan sarma ve yayla çorbasını içemedim inanabılıyormusunuz
Ay et deme fena oluyorumBende etin her türlü sunu yerken et kokusuyla birlikte ortalığı karistiriyordum gebelikte insan en sevdiğinden soğuyor valla
Inşallah duyarsın pıtpıtları :)OFF şimdi günlerde geçmez
Benımde cuma gunu pıtpıtları duymam lazım
Bu mınnak annesını çok zorlucağa benzıyo Hayatımda ne sevdıgım ikili olan sarma ve yayla çorbasını içemedim inanabılıyormusunuz
EvetBelirginleşiyor
Geçecek kuzuballım, geçecek
9 ayın 1 ayı gitti bile, bu bekleyiş bitmiyor dogurana kadar
Dua edin hemen geçisn nolur
Inşallah duyarsın pıtpıtları :)
Allah yardımcın olsun. Benim ilk gebeligimde mide bulantısı falan olmamıştı. Inşallah bundada olmaz.
Annene söyledin mi ? :))
En azından şu kusmalar biteydı .9 ayın 1 ayı gitti bile, bu bekleyiş bitmiyor dogurana kadar
Aman Aman ne güzel bir sürpriz o. Benim bile gözlerim yaşardı, sağlıkla kavusun bebeginize. Hep mutluluktan Aksın gözyaşlarınız. Ne kadar da sevinmistir annanesi. Minnak annaneye şimdiden çiçek göndermişÇiçek gonderdım . Gönderen olarak Hamza veya Duru D... (soyısım) yazdım
Birde çiçekçiden rica ettim notun bulundugu yere ultrason fotosunu koyduk . Birde Ananesıne güzel bir not yazdık
Çiçeği alınca aradı . Ağlamaktan konusamadık falan o derece
Duygulandım yıne hatırlayınca
Evet öyle oluyor. Biter 3 aya merak etme :)En azından şu kusmalar biteydı .
Sonra da kesın başka şey olur o bıtsın derım derkeeenn derkeeennn dunyaya gelır ınsallah
Bizimki çok fena olcak . Geçende bana çiçek göndermişAman Aman ne güzel bir sürpriz o. Benim bile gözlerim yaşardı, sağlıkla kavusun bebeginize. Hep mutluluktan Aksın gözyaşlarınız. Ne kadar da sevinmistir annanesi. Minnak annaneye şimdiden çiçek göndermiş
Çok güzel olmuş valla ,:)) erkek olursa Hamza mi düşünüyorsun pekiÇiçek gonderdım . Gönderen olarak Hamza veya Duru D... (soyısım) yazdım
Birde çiçekçiden rica ettim notun bulundugu yere ultrason fotosunu koyduk . Birde Ananesıne güzel bir not yazdık
Çiçeği alınca aradı . Ağlamaktan konusamadık falan o derece
Duygulandım yıne hatırlayınca
Kesin erkek bu, şimdiden çiçek işlerine girmiş, çapkın olacakBizimki çok fena olcak . Geçende bana çiçek göndermiş
Evet oğlum olursa Hamza ,Çok güzel olmuş valla ,:)) erkek olursa Hamza mi düşünüyorsun peki
Benim oğlum da HamzaEvet oğlum olursa Hamza ,
Kızım olursa Duru
8 Yıllık hayalimiz ..
İkisinin adının yaızlı oldugunu magnetler bıle var Ama günyuzune çıkarmadım şimdiye kadar . Belli olsun ascam dolabıma
Allah gönlünüze göre versin canımEvet oğlum olursa Hamza ,
Kızım olursa Duru
8 Yıllık hayalimiz ..
İkisinin adının yaızlı oldugunu magnetler bıle var Ama günyuzune çıkarmadım şimdiye kadar . Belli olsun ascam dolabıma
Herkes erkek diyor zaten ..Kesin erkek bu, şimdiden çiçek işlerine girmiş, çapkın olacak
Bu sene erkek senesi diyolllaaaaaHerkes erkek diyor zaten ..
Tek kız diyen benım
Yaaa yerım ben onuBenim oğlum da Hamza