Ablam kurabiyeleri yeni yaptığımız için bu kategoride tatlı yapmayız ama sonrasında olabilir:)Şerbetli tatlılar ne zamancanım tatlı çekiyor, krizim tuttu yine, şerbetli tatlılar kategorisi olunca beni arayıp sormayın, yarışma boyunca tatlılarınıza bakıp çıldırıyorum, evde bal, kuru üzüm ne bulursam yiyorum
Bana o önerilerden az bahseder misin ?Kazen'e önerilerimi sundum cevap bekliyorum:)
Tabi canım bahsederim ama bugün olmaz uygun değilimBana o önerilerden az bahseder misin ?
Bugün olmaz zaten ama yarışma bitti. Sabah yeni kategori ile gözümüzü açacağız ve ben hiç bişey düşünmedimTabi canım bahsederim ama bugün olmaz uygun değilim
Hayırlısı olsun :)Bugün olmaz zaten ama yarışma bitti. Sabah yeni kategori ile gözümüzü açacağız ve ben hiç bişey düşünmedim
TamamHayırlısı olsun :)
Ben sana tarif bulurum merak etme:)
Hahahaha zaten, alt alta Guru yazıyoruz ya sohbette gulesim geliyor. Çok komikmis
Bizim muhabbete cuk oturmuşHahahaha zaten, alt alta Guru yazıyoruz ya sohbette gulesim geliyor. Çok komikmis
Sanki yapan kişi bizden esinlenmis gibi geliyorBizim muhabbete cuk oturmuş
Aynen öyle olmuşSanki yapan kişi bizden esinlenmis gibi geliyor
Ben nedense onun yeni nicki hep Muzlu puding gibi zannediyorum
Aklımız fikrimiz yemekBen nedense onun yeni nicki hep Muzlu puding gibi zannediyorum
Bu gece bitiyor:)Oylama ne zaman bitiyor kızlar
AynenAklımız fikrimiz yemek
Bu gece bitiyor:)