- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Vaat o da güzel fkirmis
Moralmen cokuktum olur ya bazen depresif haller
Bende gitgel yaşıyorum son zamanlarda...
Bursa'ya gelmek iyi geldi bana
Ailemi özlemişim...
Kafayi dağıttım biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaat o da güzel fkirmis
Moralmen cokuktum olur ya bazen depresif haller
Özledim seni deKuzucugum
Keşke bende kendimi atabilsem bi yerlere valla çok darlandm kaçamak olsa çok iyi olacakBende gitgel yaşıyorum son zamanlarda...
Bursa'ya gelmek iyi geldi bana
Ailemi özlemişim...
Kafayi dağıttım biraz
Gel tanışalım meraba husgeldin
Keşke bende kendimi atabilsem bi yerlere valla çok darlandm kaçamak olsa çok iyi olacak
Bak ne diyosun kaç saattir bulusamadik bende özledim hasretin içimi kuruttuÖzledim seni de
Kimsin kimlerdensinHosbuldum meraba:))
Nere didios
HahahahahahaBak ne diyosun kaç saattir bulusamadik bende özledim hasretin içimi kuruttu
AddayaNere didios
Valla ya aslında trip yapmam lazım kıyamıyorum hadi bana kurabiyelerini ikram edin _CaNanSu_Hahahahahaha
Cooook oldu dimi güzel gozlm
Kimsin kimlerdensin
HahahahaValla ya aslında trip yapmam lazım kıyamıyorum hadi bana kurabiyelerini ikram edin _CaNanSu_
İzmirliyim 23 yaşındayım şubata kadar gencim güzelim evliyim çocuğum yok şu siralar çok mühim bir iş tempom var ev hanımıyim adım SerraAnkaradanim bi kac gune 27ime basip yaslanmaya bi adim daha aticam :))
Evliyim, cocugum yok, guzel bi is bulsam hemen caliscam bazi planladiklarim olmazsa
Peki ya sen
Valla ya aslında trip yapmam lazım kıyamıyorum hadi bana kurabiyelerini ikram edin _CaNanSu_
Anladım anladım hahhahahHahahaha
Yok sen biliyorsun anladn onu
ver kız kurabiyeSenin oyun kimeydi?
Bana değilse kurabiye yok sana
Tmama dustm ablaDidelim du B Brunello Cicinelli del kış sende duş önüme