- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
Ömrünüz bana uyuma derken bitti be koalam ahahah valla bende uyumak istemezdim gecelere akmak varken ahh ah. AMa yarın beni törende rezil edecek 25 minikle uğraşıcamB Brunello Cicinelli uyumaaaaaa :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ömrünüz bana uyuma derken bitti be koalam ahahah valla bende uyumak istemezdim gecelere akmak varken ahh ah. AMa yarın beni törende rezil edecek 25 minikle uğraşıcamB Brunello Cicinelli uyumaaaaaa :)
Uffff
Yeme senAçılıyoz ya yemek isteği oluyooo
Ömrünüz bana uyuma derken bitti be koalam ahahah valla bende uyumak istemezdim gecelere akmak varken ahh ah. AMa yarın beni törende rezil edecek 25 minikle uğraşıcam
Evet valla ömrüm curudu sana uyuma demektenÖmrünüz bana uyuma derken bitti be koalam ahahah valla bende uyumak istemezdim gecelere akmak varken ahh ah. AMa yarın beni törende rezil edecek 25 minikle uğraşıcam
Haber veririm
Oldu galiba esmer bombam :)selamüüünn heellooo kankiiiii
ooyy benimm tubiim de gelmişÖmrünüz bana uyuma derken bitti be koalam ahahah valla bende uyumak istemezdim gecelere akmak varken ahh ah. AMa yarın beni törende rezil edecek 25 minikle uğraşıcam
İsteyeceğiz canım:)Süremiz çoktan oldu elbet bir gün kabul edecekler:)
Sizin çıkar bizim kurumun zor oluyor:)
Hoşgeldin cnmmmHayyytttt bende burdayım
oldu olduu süperr oldu güloommmOldu galiba esmer bombam :)
Geldiiii hatunHayırlısı canım
Geldm cnmm
Bncedee :)oldu olduu süperr oldu güloommm
Bncedee :)
Hoşgörduk gülocanimHoşgeldin cnmmm
Hosbuldm canmmm nasilsnHoşgeldin canım