- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Sagol hayatim.. senin kizin dogum gunu ne zaman?
Yarin kutlayacağız
Ama 30unda aslında...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol hayatim.. senin kizin dogum gunu ne zaman?
Bir kere yapmıştım, ziyan olmasından iyi tabiki, ellerine sağlıkKifte tabagim var bi tanede:)) ya su acik renk kofteler ne koftesi? Bayat ekmek koftesi.. nasil guzel bi tattir o oyle.. bayat ekmekleri tost most yapardim. Artik kofte olacaklar.. vejeteryan koftesi muazzam biseymis. Yapiyor musunuz sizde?
Eki Görüntüle 2201274
Hayirli yaslari olsun..bitti mi hazirliklarin?Yarin kutlayacağız
Ama 30unda aslında...
Benkm favorim artik:) etcil degilim pek bu yuzden sebze koftelerini vs daha cok seviyorum.Bir kere yapmıştım, ziyan olmasından iyi tabiki, ellerine sağlık
Hayirli yaslari olsun..bitti mi hazirliklarin?
Hayirli yaslari olsun..bitti mi hazirliklarin?
Esin ne yemek yapcak:)) pogcayi bugunden yapip buzluga atabilirdin aslinda.. ama olsun yorucu oluyo yaaYarina salatalar yaparim...
Poğaçalar da yarina kaldi...
Yemegi eşim yapacak...
Bitti gibi
Tarifini verirsin artıkBenkm favorim artik:) etcil degilim pek bu yuzden sebze koftelerini vs daha cok seviyorum.
Ne tarifi?Tarifini verirsin artık
Esin ne yemek yapcak:)) pogcayi bugunden yapip buzluga atabilirdin aslinda.. ama olsun yorucu oluyo yaa
Aman iyi iyi bari o derdin yok:) boyke bj kutlama aninda kosturmaktan nefret ediyorum ven yaa.. ama kalabalik olup ev sahibinolunca mecbur ole oluyoKazan kebap yapacak...
Kuzu kestiler bugün...
Bahçede pişirecek ocak var...
Perşembe günü 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. 6 Kasım test günüm :)C A N O csnim senin tedavi isi noldu? En son biseler okudum sanki ama nerde kaldin?
Yaptığın vejeteryan köfte tarifiniNe tarifi?
Perşembe günü 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. 6 Kasım test günüm :)C A N O csnim senin tedavi isi noldu? En son biseler okudum sanki ama nerde kaldin?
Yaptığın vejeteryan köfte tarifiniNe tarifi?
Ellerine sağlık canım
Aman iyi iyi bari o derdin yok:) boyke bj kutlama aninda kosturmaktan nefret ediyorum ven yaa.. ama kalabalik olup ev sahibinolunca mecbur ole oluyo
Kaldır bakalımtamam katılacaklar sütyen kaldırsın. Parmak kaldırsın diyecem de öyle emoji yok idare edin
Misafir çağırırsınKendime kurduğum sofra ile misafire kurduğum sofra arasında dağlar denizler var nevoş. Sarmasından, böreğine, kızartmasına, kuymağına, kekine kadar misafir için hazırladığım kahvaltı sofrasında oluyor. Biraz yorucu ve külfetli
Kendime domates, zeytin, peynir
Maşallah boş durmamışsınKifte tabagim var bi tanede:)) ya su acik renk kofteler ne koftesi? Bayat ekmek koftesi.. nasil guzel bi tattir o oyle.. bayat ekmekleri tost most yapardim. Artik kofte olacaklar.. vejeteryan koftesi muazzam biseymis. Yapiyor musunuz sizde?
Eki Görüntüle 2201274
Kaldır bakalım