Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinHuuu huuu
Sağol hayatim...
Birazdan şeftalili kurabiye yapacağım
hosbuldukk harikaaa görunuyorlarHoşgeldin
Ayy hakkınızı helal edin yaHamile kadina yapilir mi bu canim cektiii
Ne yaptın da bittinBittim bittim ben bugün yaaaa
Yemek tatlı kurabiye temizlik :)Ne yaptın da bittin
Helal olsunnn son bikac gunum kaldi doguma son bulucak bu asermeler insallah ellerinizee saglik gercekten cok guzellerAyy hakkınızı helal edin ya
Tesekkur ederizhosbuldukk harikaaa görunuyorlar
Hayirlisiyla alin inş kucağınızaHelal olsunnn son bikac gunum kaldi doguma son bulucak bu asermeler insallah ellerinizee saglik gercekten cok guzeller
Dün gelmemiş miydiYemek tatlı kurabiye temizlik :)
Aksama gorumcemler gelecek ya
Teşekkür ederiz canım, hakkını helal et. Sağlıkla al kucağına, Rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin :)Helal olsunnn son bikac gunum kaldi doguma son bulucak bu asermeler insallah ellerinizee saglik gercekten cok guzeller
Burda Hepiniz cok tatlisiniz, cooook tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin Allahim isteyen herkese nasip etsin..Teşekkür ederiz canım, hakkını helal et. Sağlıkla al kucağına, Rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin :)
Amin canım, inşallahBurda Hepiniz cok tatlisiniz, cooook tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin Allahim isteyen herkese nasip etsin..
Bugün gelecekler canmm güya erken gelip yardım edecektiDün gelmemiş miydi
Geçmiş olsun
Amin inşBurda Hepiniz cok tatlisiniz, cooook tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin Allahim isteyen herkese nasip etsin..
Gelinleri herseyi hazırlamış işte. Servis ederken yardım ederBugün gelecekler canmm güya erken gelip yardım edecekti
Eder ya benim gbi gelini bulamazGelinleri herseyi hazırlamış işte. Servis ederken yardım eder