- 11 Mart 2018
- 12.213
- 50.351
Dünkü panel tonlarında eski avatarım kayboldu, bunu da uzun zamandır tutuyordum elimde. Dedim değiş yasmin
Bende çok beğendim
Ayni sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünkü panel tonlarında eski avatarım kayboldu, bunu da uzun zamandır tutuyordum elimde. Dedim değiş yasmin
anlamadımKızlar kalkın bana bir goyun
Düzenlediğimi alıntılaanlamadım
anlamadım
benimkinden utandımSahibine benzemiş değil mi
Çok beğendim bu avatarı ya, artık değişmem sanırım
Neden kibenimkinden utandım
Ankastreler daha çabuk pişiriyor. Alt-üst çizgisi olana çevir kullanırken canım ve kısa süreli kontrol et.hanımlar size bir şey danışmak istiyorum benim fırınım 10 yıllıktı sadece turbo çalışıyordu ev değişince ankastre var onda turbo da var alt üst de var ayrı ayrı ama birkaç keredir bir şeyler pişirmeye çalışıyorum beceremedim Ya pişmedi ya yandı kullanım klavuzu nu da eski kiracı almış garanti belgesiyle birlikte netten arattım o modeli de bulamadım ne zaman turbo ne zaman alt üst fansız çalıştırmalıyım bilen bana yardımcı olabilir mi rica etsem
Gel beklerim canımBenimmm bennn
Seyirciyim canim bu kategoride. Sohbete gelirim arada insallah
Tarifi bana bildirmen gerekiyor:)cumartesi günü katılabilirim canım :)
banane, bende diyorum ne diyor.Düzenlediğimi alıntıla
Mesaj tekrarı.Düzenlediğimi alıntıla
töbeler olsunbanane, bende diyorum ne diyor.
Bugün dişci randevum var
Bende anlamaya çalışıyorum, et yemekleri yaptık ya, bildiğimiz koyun mu acaba diye bile düşündüm. Diğer türlüsü olurdu. megersem caymıstöbeler olsun
Çok yanlış yazmısım