Keske bende öyle olsamYastığa ilerlesem basımı koysam hemen bu moda girerim de mesele yatağa gidebilmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske bende öyle olsamYastığa ilerlesem basımı koysam hemen bu moda girerim de mesele yatağa gidebilmek
Sende mi terk ediyorsun beniHayırlı geceler kızlar
Uzuldugn kafana taktiğin birşeyler varsa uyuyamazsn ya da huy da olabilirKeske bende öyle olsam
Bekletme beniEvet...
Kavuşuruz yine
Hayırlı geceler cnmmmm mcx
Şikayet edilecek birşey değil aslında, fakat herşeye kulp bulma alışkanlığı olan kişiler var demekki aramızda.Bir detayı daha belirteyim.Eskiden sponsor kısmına istediğimiz kişiyi yazıyorduk.Ben hala orda kalmışım sponsora Anneannem Sponsorluğunda yazdım.Nevreste bana o kurala uymuyor Kazen in aldığı karardan sonra oraya bir ürün sponsor yazılmalı kaldırmak zorundayız dedi ve hatta kaldırdı.Bende ama ya çok üzüldüm anneanemin kurabiyesi onun sponsorluğunda olmalı ,olurda bunu şikayet ederlerse kaldıralım diye rica edince oda öyle kaldı.Ve birisi dahi dile getirseydi onuda kaldıracaktım..
Olabilir neden demedin
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler kızlar
Kafama tokadan başka birşey takmam demek isterdim ama malesef takacak cok sey varUzuldugn kafana taktiğin birşeyler varsa uyuyamazsn ya da huy da olabilir
Günlük işler deyil canım, evi komple bayattık, o bitti şimdi halı döşüyoruz. Bütün odaların mobilyaları ( gardırop hariç)dışarı çıktı, geri içeri taşındı. Üstelik daha bitmedi. Yarın erken saatte nikah törenimiz var, giyeceklerimizi ütüledim.Hoşgeldin canım:)İnan çoğumuz öyleyiz:)Burada biraz kafa dağıtıp yorğunluğumuzu geçiriyoruz:)
Takmamayi dene rahatça uyursunKafama tokadan başka birşey takmam demek isterdim ama malesef takacak cok sey var
Seninde uyumaya niyetin yokTakmamayi dene rahatça uyursun
Ya da BN sana ninni de soylerm ama smdi tamamen uykunun kacacagndan korkuyorum
Evet uykm.kaçtı kahve icince :)Seninde uyumaya niyetin yok
Bende çay içiyorumEvet uykm.kaçtı kahve icince :)
Afiyet olsun kurabiye ister misnBende çay içiyorum
İsterim keşke resimlerden alabilsek,Afiyet olsun kurabiye ister misn
Hemen yapayim
Gerçekten yaa bende bakardim bu Kadar kurabiyeyo bir arada goremiyoruzİsterim keşke resimlerden alabilsek,
Hergün bitanesinin tadına bakardım