- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 49
Sagolasin cnm ne kadar erken olursan o kadar iyiGeçmiş olsun canım benimde ameliyat olabilirmiş
Teşekkür ederizOf of of , bence bu kategoride tüm arkadaşlar birinci olmalı, hepsi birbirinden enfes görünüyor,seçim yapmak çok zor ,elleriniz dert görmesin hanımlar.
Of of of , bence bu kategoride tüm arkadaşlar birinci olmalı, hepsi birbirinden enfes görünüyor,seçim yapmak çok zor ,elleriniz dert görmesin hanımlar.
Of of of , bence bu kategoride tüm arkadaşlar birinci olmalı, hepsi birbirinden enfes görünüyor,seçim yapmak çok zor ,elleriniz dert görmesin hanımlar.
Yarın veya Perşembe canım:)
Yarın veya Perşembe canım:)
Çok erken değil miYarın veya Perşembe canım:)
Hadi Cuma olsun seni mi kıralımÇok erken değil mi
Çok erken değil mi
Canan, çocukları uyuturken bana da ninni söyler misin ya da masal okur musun?Tamamdır:))
5. gündü sanırım, bildirimden sonra oylama 3 gün açık kaldı
Geçen kategori kaçıncı gün gitmişti
3 müydü ?
Hadi Cuma olsun seni mi kıralım
Canan, çocukları uyuturken bana da ninni söyler misin ya da masal okur musun?
Saçlarımı da okşarsan, daha çabuk uyurum
5. gündü sanırım, bildirimden sonra oylama 3 gün açık kaldı
Bugün yeğenlerle uğraştım hep, yemeleri, uykuları, ağlamaları, yaramazlıkları, bağırış çağırışlarıHeheheeh
Olurrrr neden olmasın
Çok mu yorgunsun
Onlar uyudu mesaim bitti
Değil canım, geçen oylama toplam 8 gün sürdü. Bu oylama 10 gün sürecekTam tersi değil miydi canım?
3.gün açıldı diye hatırlıyorum ...
Hatta ben yine aynı soruyu sormuştum sana ve 3.gün bildirim gider demiştin...
Dejavu yaşıyorum şuanda
Bugün yeğenlerle uğraştım hep, yemeleri, uykuları, ağlamaları, yaramazlıkları, bağırış çağırışlarısabah 9 dan, akşam 7 ye kadar
Aynen canım son 2-3 günden önce geliyor:)Değil canım, geçen oylama toplam 8 gün sürdü. Bu oylama 10 gün sürecek
O sebeple erken dedim, tabi ki Nevoş bilir