OlabilirHmmm o zaman yine kışın olur çorba kategorisi
Benim hepsine oy veresim var. Karar veremiyorum.
Katilmasaydim, sadece oy veren taraf olsaydim boyle canimin en çektiğine ve sunuma verirdim. Genelde oyle yapiyorum oy verirken. Klasik olmasi önemli degil. Canimin çektiği ve sunum
Bende aynıBenim hepsine oy veresim var. Karar veremiyorum.
Katilmasaydim, sadece oy veren taraf olsaydim boyle canimin en çektiğine ve sunuma verirdim. Genelde oyle yapiyorum oy verirken. Klasik olmasi önemli degil. Canimin çektiği ve sunum
Benimde ilk yarışmamdi, corbalar.Sen ozamanlar yoktunkışın yapmıştık. Benim ikinci yarışmam olmasi lazım.
O piti piti yapcam en sonundaBu sefer kafalar iyicene karışacak
Çeşit fazla
Neyseki ben belirledim
Sen hangi corbayi yapmıştın, ekmek çanagında domates çorbası kazanmıştıBenimde ilk yarışmamdi, corbalar.
Sen hangi corbayi yapmıştın, ekmek çanagında domates çorbası kazanmıştıBenimde ilk yarışmamdi, corbalar.
Ben kurabiye severmisimde haberim yokmus.Bende aynıfazla kurabiye ile arsm yok
Tatlıyla aram yok. Bi sütlü tatlı bide pasta severimBen kurabiye severmisimde haberim yokmus.
ArabasiSen hangi corbayi yapmıştın, ekmek çanagında domates çorbası kazanmıştı
Tatlıyla aram yok. Bi sütlü tatlı bide pasta severim
Arabasi
İlk deneyim ve sunum vasat. Ama simdiye kadar en cok o kategoride oy aldim 46 47 oydu
Şimdi hatırladımArabasi
İlk deneyim ve sunum vasat. Ama simdiye kadar en cok o kategoride oy aldim 46 47 oydu
Tatli olarak sütlü tatlıların hepsini severim nerdeyse, şerbetli sevmem. Kurabiyeyi cay kahveyle severim. Ama pek yapmazdimTatlıyla aram yok. Bi sütlü tatlı bide pasta severim
Tereyağı olacak içinde. Burda yapıyorlar miss, fıstık öyle bir kokuyor ki. Tadı hiç ağır olmuyor.Ben şerbetli tatlı sevmem...
Baklava türevi
Yiyemem hiç
Ben yaptım gecende cananın kurabiyesini, yarısı buzlukta duruyor. Eşim seviyor, ben fazla aramam :)Tatli olarak sütlü tatlıların hepsini severim nerdeyse, şerbetli sevmem. Kurabiyeyi cay kahveyle severim. Ama pek yapmazdim
Bir kac ile ait deniyor ama fikrim yok. Bizde buyuklerden öğrendikArabaşı bizim burada çok yapılıyor Konyada...
Bende burada öğrendim
Tadı guzel. Ama hic yemeyene hamuru tuhaf geliyor.Şimdi hatırladımhiç yemedim. Bilmiyorum tadının nasıl olduğunu.
Tereyağı olacak içinde. Burda yapıyorlar miss, fıstık öyle bir kokuyor ki. Tadı hiç ağır olmuyor.
Birde künefe severim
Bir kac ile ait deniyor ama fikrim yok. Bizde buyuklerden öğrendik
Tadı guzel. Ama hic yemeyene hamuru tuhaf geliyor.
Yersin kız, glukoz katiyorlar çoğu yerde, evet onlar yenmiyorŞerbetli tatlılar kategorisinde olamam herhalde
Beceremem...
Aaaaa bak künefeyi azda olsa yiyebilirim...
Ama baklavanın tadina bile bakmam