Hiçbir iş görmüyorum, evim Yasmin kaldır popişini diyor, bende yat popişim diyorum
Ne popismis kızHiçbir iş görmüyorum, evim Yasmin kaldır popişini diyor, bende yat popişim diyorum
Sen ne ediyorsun
Haftaya senin popişinde dile gelecekNe popismis kızdile geliyor
Bende evi sildim süpürdüm, çamaşırlar vardı onları topladım katladım. Bi yemek yapacağım sadece
benim de aklıma şu geldii..( kendim için )Hiçbir iş görmüyorum, evim Yasmin kaldır popişini diyor, bende yat popişim diyorum
Sen ne ediyorsun
Zaten gobekten kan sulandırıcı verdi. Yarın başlıyorum. Progestan hap vermiş, Allahtan iğne değilHaftaya senin popişinde dile gelecek
protestan mı katolik olmasın kızzZaten gobekten kan sulandırıcı verdi. Yarın başlıyorum. Protestan hap vermiş, Allahtan iğne değildün gece oldum çatlama ignesini
benim de aklıma şu geldii..( kendim için )
tembelin biri varmış off çok yoruldum , biraz da şurda yatayım demiş karşı koltuğa geçmiş
Progestan işte, yanlış olmuşprotestan mı katolik olmasın kızz
Ama bir fark var, ben tembel değilimbenim de aklıma şu geldii..( kendim için )
tembelin biri varmış off çok yoruldum , biraz da şurda yatayım demiş karşı koltuğa geçmiş
Tam benlikbenim de aklıma şu geldii..( kendim için )
Hadi kurtardın diyeceğim ama hapta hep uyutuyorZaten gobekten kan sulandırıcı verdi. Yarın başlıyorum. Protestan hap vermiş, Allahtan iğne değildün gece oldum çatlama ignesini
Yaa bende de uyku sorunu vardı. Iyi oldu o zaman.Hadi kurtardın diyeceğim ama hapta hep uyutuyor
Hadi saatler kaldı opuya
Yaa bende de uyku sorunu vardı. Iyi oldu o zaman.
Evet az kaldı
Evet, Pazar gecesi açılıyorSon iki gün oylamaya
Evet az kaldıSon iki gün oylamaya
35 aday var şimdilik benim gözümde 3 tane birinci var bakalım tahminlerim doğru çıkacak mı ??
Evet az kaldı
O kadar karışık olacak ki oylama, kimin 1. olacağını tahmin edemez oldum35 aday var şimdilik benim gözümde 3 tane birinci var bakalım tahminlerim doğru çıkacak mı ??
35 aday var şimdilik benim gözümde 3 tane birinci var bakalım tahminlerim doğru çıkacak mı ??