- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Hosbuldum csnim:) nasilsin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya maalesef oyle oldu: ( tum gunum gitti bugun spirunuda yapamadim suclu hissediyorum kendimi: (Iyim asıl sen nasılsın?:))
Görüşemedik bugün
Evet ya maalesef oyle oldu: ( tum gunum gitti bugun spirunuda yapamadim suclu hissediyorum kendimi: (
Evet bugun hic ise yarar bisey yspanadim. Yataga yeni girdim sukurki:) siz nsptiniz? Niye yeni tarif yok:))Olsun yarın yaparsın
Evet bugun hic ise yarar bisey yspanadim. Yataga yeni girdim sukurki:) siz nsptiniz? Niye yeni tarif yok:))
Sukur uyudu:) bi kac tarif vardi galiba gelecek olan:) burdaki tariflerin hepsini denedik nerdeyse daha millet tarif koyacak tembeller:)))Aman yeni tarif eksik kalsin
Bende bugün pek yoktum burda:))
Uyudu mu kızın ?
Sukur uyudu:) bi kac tarif vardi galiba gelecek olan:) burdaki tariflerin hepsini denedik nerdeyse daha millet tarif koyacak tembeller:)))
Haa hayirlisi zaten 2 gun kaldi dimi? Bitsinde yeni kategoriye gecelim skldim ben:))Heeee valla canım
Herkes bizim gibi çalışkan değil
Aralarindan bazıları yapmayacak sanırım
Haa hayirlisi zaten 2 gun kaldi dimi? Bitsinde yeni kategoriye gecelim skldim ben:))
Herkes nereye gitti? Ben geldim diye mi toz oldu bu kizlar: (
Garı-goca film izliyrukYok kız niye sen geldin diye gitsinler
Bak yasminsay burda beğenip duruyor sadece
Evet yeni kategoriyi şimdiden merak ediyorum....
Oylamaya az kaldı ama ay sonuna kadar sürecek oylama...
Yeni kategori yeni ayla beraber başlar sanırım
Oylamaya az kaldi evet.. merak ediyorum hangisi kazancakYok kız niye sen geldin diye gitsinler
Bak yasminsay burda beğenip duruyor sadece
Evet yeni kategoriyi şimdiden merak ediyorum....
Oylamaya az kaldı ama ay sonuna kadar sürecek oylama...
Yeni kategori yeni ayla beraber başlar sanırım
Size iyi seyirler :))Garı-goca film izliyruk
Söylenmesin diye arada girip okuyorum sadece
Herkescikler de gitmiş
Garı-goca film izliyruk
Söylenmesin diye arada girip okuyorum sadece
Herkescikler de gitmiş
Oylamaya az kaldi evet.. merak ediyorum hangisi kazancak
Yok etiketlemedmGizlidir hesabın ya da kurabiyeni etiketlememişindir bütün şeftali kurabiyelere baktım bulamadım
Sen oy alirsin bence:) iddialilardan birisin ki bende yapcam senin kurabiyelerden:)) oykarcok dagilacsk vallaKısmet canım
Bakalım hangimiz daha şanslıyız
Sen oy alirsin bence:) iddialilardan birisin ki bende yapcam senin kurabiyelerden:)) oykarcok dagilacsk valla
Keklerdede katilim coktu sandimki hep oyle olcak. Etlerde daha azdi bu karegoride acik.. meze filsn olsa bi sonraki kategori:)Inşallah canım
Dene
Tarif çok olunca evet bencede oylar dağılacak epey
Keklerdede katilim coktu sandimki hep oyle olcak. Etlerde daha azdi bu karegoride acik.. meze filsn olsa bi sonraki kategori:)