- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
HaklisinNe çok çevirdiniz tariflerinizin ismini
Accuk teslimiyetçi olun, nasip deyin
Ama işte senin madalyanın var bizim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HaklisinNe çok çevirdiniz tariflerinizin ismini
Şekersiz çay içmeye alış inan daha önce ne içiyormuşum diyeceksinBen direk çayı birakayim daha mantıklı
Yasmin en alttaydı et yemeklerinde ve 1. oldu:)Bence sıra etkilemiyor:)Keklerde suffle alttaydı ama yine 1. oldu:)Ne çok çevirdiniz tariflerinizin ismini
Valla eşim öyle diyor şuan icemiyor bende zorla şekerli çayımdan iciriyorm ona maksat giciklik olsunŞekersiz çay içmeye alış inan daha önce ne içiyormuşum diyeceksin
Evet o benim de dikkatimi çekti zaten inceleyip beğenip veriyorlar diye düşünüyorumYasmin en alttaydı et yemeklerinde ve 1. oldu:)Bence sıra etkilemiyor:)Keklerde suffle alttaydı ama yine 1. oldu:)
Yanına kuru meyve falan ye canım sonra inan yavaş yavaş bırakıyorsun:)Benim 12 yıl falan oldu:)Valla eşim öyle diyor şuan icemiyor bende zorla şekerli çayımdan iciriyorm ona maksat giciklik olsun
Yani en azından %50 si öyle veriyor:)Evet o benim de dikkatimi çekti zaten inceleyip beğenip veriyorlar diye düşünüyorum
1 madalya kesmedi, yalnız duruyor, garip garip bakıyor baksanaHaklisin
Ama işte senin madalyanın var bizim yok
Ama yeni aldın üst üste zor olmasın1 madalya kesmedi, yalnız duruyor, garip garip bakıyor baksana
Maşallah ablacm deneyim bendeYanına kuru meyve falan ye canım sonra inan yavaş yavaş bırakıyorsun:)Benim 12 yıl falan oldu:)
KaldırabilirimAma yeni aldın üst üste zor olmasın
Yaaaa azıcık yalnız takilsin sonra bi esi gelir1 madalya kesmedi, yalnız duruyor, garip garip bakıyor baksana
Hep seni düşündüğüm içinMaşallah ablacm deneyim bende
Peki bunu biz kaldırabilir miyizKaldırabilirim
Kalın bilekte tek kalmış ince bilezik gibiYaaaa azıcık yalnız takilsin sonra bi esi gelir
Biliuorm ki sen bizim iyilik melegmizsin selena olarak gelmissin sanki her firsatta se le na diye cagirasimiz geliyor seniHep seni düşündüğüm için
Bence kaldırabilirsinizPeki bunu biz kaldırabilir miyiz
Biliuorm ki sen bizim iyilik melegmizsin selena olarak gelmissin sanki her firsatta se le na diye cagirasimiz geliyor seni