- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Ahhaha kotu olmus. Ama sen marifetlisin abla nolcak 5 dakikalik is sanaHiç kalmadıeşim şimdi işten geldi, kayınpederim ellerine sağlık kızım deyince, ne yaptın ki dedi. İçli köfte deyince, e bana dedi
Yarın istiyormuşyine yapacağım mecbur
Kızartmaya bir şey olmuyor ama haşlama olmuyor canım dağılıyorKızartma
Hm pardon,Kızartmaya bir şey olmuyor ama haşlama olmuyor canım dağılıyorKızartma hamuru birebir yapılır:)Gündemi yanıltmayalım
Yoğurması pek 5 dk değilAhhaha kotu olmus. Ama sen marifetlisin abla nolcak 5 dakikalik is sana
Yasmin haşlama seviyorHm pardon,haşlama pek tercih etmiyorum
Okul dönemi beni bu kadar bulduğunuza şükredin ben normalde çok takılamıyorum:)
Sen çok güzel yapıyorsundur eminimYasmin haşlama seviyorBenim için farketmez ama genelde haşlama yaparım:)
Birde haşlamayı biz genelde mandalina boyunda, top gibi yaparız. Ama öyle yapmadım bu defaHm pardon,haşlama pek tercih etmiyorum
Editörlüğümü yapabiliyorum canım:)Muhabbete katılamıyorum:)Zaten editörlükte muhabbet şart değil:)bana verebilirsin geçici süreliğine editörlüğünü. Sen gelince geri alırsın
Yani güzel oluyor:)Sen çok güzel yapıyorsundur eminim
Birazda alışmakla alâkalı olabilir Nevoşum, çocukluğumdan beri öyle görmüşümYasmin haşlama seviyorBenim için farketmez ama genelde haşlama yaparım:)
Aynen canım ben burada öğrendim:)Arkadaşlarım hep kızartma yapıyor:)Ben de yiyorum gayet güzel oluyor.Ama kendim genelde haşlama yaparım:)Birazda alışmakla alâkalı olabilir Nevoşum, çocukluğumdan beri öyle görmüşüm
KK da içli köfte akımı oluştu son dönemdeBirde haşlamayı biz genelde mandalina boyunda, top gibi yaparız. Ama öyle yapmadım bu defa
Editörlüğümü yapabiliyorum canım:)Muhabbete katılamıyorum:)Zaten editörlükte muhabbet şart değil:)
Öyle de mi oluyormus. Hic bilmiyordum.Yoğurması pek 5 dk değilama robotta deneyeceğim tabiki eğer unutmazsam
Gurumayan anlayamaz bacımBu guru muhabbeti de ney boyle?
Geçmişi okurken gurudum gittim. İki kelimeden biri guru
nasıl guruycazGurumayan anlayamaz bacım
Sen bana yapamıyorsun bana ver dedin değil miKK da içli köfte akımı oluştu son dönemdegüzel olmuş seninkilerde. Üzerinde ki sosu nasıl yaptın ?
Tamam zaten şaka yapmıştım
Senin gurumana daha çok varnasıl guruycaz