- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Ben bittim valla
Nerdesin kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bittim valla
Nerdesin kız
Geçmiş olsun canım ne oldukiElim normale döndü canım sağolasın
Oy verirken eşine danışabilirsin
Ben bittim valla
Eşime
Insan karısını tutar
Bugün çok miralsizm öküz olusu atmışlar sanki üzerime sebebini bilmiyorum amaNeden kız? Ne oldu
Bugün çok miralsizm öküz olusu atmışlar sanki üzerime sebebini bilmiyorum ama
Kaynar şerbet tenceresini devirmiştim ablamGeçmiş olsun canım ne olduki
Hep uyysam iki gündür birşey elledigm yok elleyesim de yok hep yatsam kafam kalkmiyor ağırlık var üzerimdeBenimde enerjim düşük bugün...
Hayırdır canımBugün çok miralsizm öküz olusu atmışlar sanki üzerime sebebini bilmiyorum ama
Neden canım hayırdırBenimde enerjim düşük bugün...
Orta da birşey yok ama hic enerjim de yokHayırdır canım
Kaynar şerbet tenceresini devirmiştim ablam
Teşekkür ediyorum
Canım teşekkür ederim, abimler filan herkes geldi, çok kalabalıktık. O hengamede çekemedim fotoğrafını
Ellerine sağlık canım, hani resim
Neden canım hayırdır
Bazen banada oluyorSonu hayır olsun inşaallahOrta da birşey yok ama hic enerjim de yok
Bazen insan monotonluktan skılıyor ya ondan galiba
Hep uyysam iki gündür birşey elledigm yok elleyesim de yok hep yatsam kafam kalkmiyor ağırlık var üzerimde
Haklıısn monotonluk sıkıyor:)Ben de bu sıra oturmaya fırsat bulamıyorum.Hep bir koşturma,bir şeyelere yetişmeHep aynı şeyleri yapmaktan bıktım galiba...
2 aydır köyden burnumuzu çıkarmadık...haftaya Bursa'ya gideceğiz...
Değişiklik iyi gelir belki canım...
Depresyona giriyorm galiba giriş bolumu böyleydi sanırımBazen banada oluyorSonu hayır olsun inşaallah
Haklıısn monotonluk sıkıyor:)Ben de bu sıra oturmaya fırsat bulamıyorum.Hep bir koşturma,bir şeyelere yetişme