- 28 Şubat 2011
- 13.696
- 14.594
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hunharca gülecekmiş in bize tarifinin ardından
Tövbe bismillahh
Çok gülüyorum bu adama bir ara çok takılmıştı ağzıma :)Kerimcan can. Sesine mukayet ol. Türk halkı buna hazır değil.
Yok kız şaka yapıyorum yüksekten uçarım da yere cakilirim sonraHunharca gülecekmiş in bize tarifinin ardından
Anam bi dans ediyor, Asena fatih yürek yanında solda sıfır kalıyor. biz bu kadar kadınız burda. Onun gibi oynayamayiz. Allah da gostermesin zatenÇok gülüyorum bu adama bir ara çok takılmıştı ağzıma :)
Gel beraber cakilalim benimde tarif iddiasız zaten pofffffYok kız şaka yapıyorum yüksekten uçarım da yere cakilirim sonra
Ben oynarimAnam bi dans ediyor, Asena fatih yürek yanında solda sıfır kalıyor. biz bu kadar kadınız burda. Onun gibi oynayamayiz. Allah da gostermesin zaten
Kendi adına konuş cicimAnam bi dans ediyor, Asena fatih yürek yanında solda sıfır kalıyor. biz bu kadar kadınız burda. Onun gibi oynayamayiz. Allah da gostermesin zaten
Anam bi dans ediyor, Asena fatih yürek yanında solda sıfır kalıyor. biz bu kadar kadınız burda. Onun gibi oynayamayiz. Allah da gostermesin zaten
Sunumu iddialı yap canımGel beraber cakilalim benimde tarif iddiasız zaten pofffff
Fena kırıtırım
Kendi adına konuş cicim
Anam hepsi kıvrak bunların benim belim bile kırılmaz masallahim varBen oynarim
Ben oynarim
eyvahlar olsun, bende kabiliyet yok. Bende size alkış yaparımKendi adına konuş cicim
Anam hepsi kıvrak bunların benim belim bile kırılmaz masallahim var
Bu arkadaşlar erkek olmasın kuzum, hafiften tırsmaya başladım
Sana direk dansı yapayım isterseneyvahlar olsun, bende kabiliyet yok. Bende size alkış yaparım
WoaaawwwwSana direk dansı yapayım istersen
Hahaha direk kırılırda ayaklarım havada yere serilirim sonra
Ne yapacaksınN e v a yardımcı ol sunumda ama önüne geçme beybi
Bu arkadaşlar erkek olmasın kuzum, hafiften tırsmaya başladım