- 22 Temmuz 2017
- 43.921
- 130.561
Avucum şiş sanki, kapatamıyorum parmaklarımıAynen, sonra nevreste bizi buraya almaz. Temelli içli köfteye gonderir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avucum şiş sanki, kapatamıyorum parmaklarımıAynen, sonra nevreste bizi buraya almaz. Temelli içli köfteye gonderir
Yanık kremi yok mu ? su toplar daha oAvucum şiş sanki, kapatamıyorum parmaklarımı
Kıyamam ki
Toplamayacak gibi, baya acısı gitti, hafif uyuşuk hissediyorum. Bepanthol losyon geldi elime, onu sürdümYanık kremi yok mu ? su toplar daha o
kendime kıyamıyorum uykusunu alamamış bir kocayı çekecek durumda değilim şu anNasıl Kıyamam ki, yeri gelince kıyacaksın. Telefonunu çaldır kapat. Kalkar o
Doğru orası da ayrı dertToplamayacak gibi, baya acısı gitti, hafif uyuşuk hissediyorum. Bepanthol losyon geldi elime, onu sürdüm
kendime kıyamıyorum uykusunu alamamış bir kocayı çekecek durumda değilim şu an
Halıyı yarın yollarım yıkamaya
Öyle yapacağım canımDoğru orası da ayrı dert
Gönder gitsin yıkamacîya
Yok kız, tatlıyı da yaptım kalan şerbet ile
Sizin tatlı işi yattı o zaman
O tatlı değil kız, kaşımdan gözüm den anlamıyor musunYok kız, tatlıyı da yaptım kalan şerbet ile
Hepsi dökülmedi
O tatlı da sıkıntı değil, elim yandı sadeceO tatlı değil kız, kaşımdan gözüm den anlamıyor musun
Gelmesinler
başka bi yerde yanabilirdi kocişin sesine kalkmamış bileO tatlı da sıkıntı değil, elim yandı sadece
Zaten gelen giden yok. Bu tekneyi ikimiz yürütüyoruz, bize farklı bir madalya verilmeliGelmesinler
Yağmur sesini açmış, kulaklığı takmış öyle uyumuş, baktım az evvelbaşka bi yerde yanabilirdi kocişin sesine kalkmamış bile
Postun en kamberleri madalyasıZaten gelen giden yok. Bu tekneyi ikimiz yürütüyoruz, bize farklı bir madalya verilmeli
Eniste de biliyor işini, yağmur sesinde uyumak falanYağmur sesini açmış, kulaklığı takmış öyle uyumuş, baktım az evvel
Yanabilirdi ama yanmadı
Postun en kamberleri madalyası
Onlar yemekleri ziyan ediyorlarAyyy, master chefte Kayseri yağlaması yapmışlar