- 11 Mart 2013
- 33.214
- 53.160
- 32
Yaaa nasıl çalışıyorsun öyle vay beeeee tarif koçum ol babyŞuanda liste hazirlamaya başladım...
Olasi kategoriler için
Şuanda içime birşey doğmadı
Kategorileri inceleyecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa nasıl çalışıyorsun öyle vay beeeee tarif koçum ol babyŞuanda liste hazirlamaya başladım...
Olasi kategoriler için
İkiniz arasında kalmıştım, beşamel soslu kıymalı börekti sanırım ervanın tarifiBenim eşim değil canım, ervanazlımın eşiydi
Ama bu sefer kesinlikle bulamazsınız
Zeytinyağlı olsun istiyorum ben sen ne dersinŞuanda liste hazirlamaya başladım...
Olasi kategoriler için
O zaman kazanmaBir kere kazanayım valla başka katılmam bir kere ya lütfen
Yaaa nasıl çalışıyorsun öyle vay beeeee tarif koçum ol baby
Zeytinyağlı olsun istiyorum ben sen ne dersin
Evet canım, iyi hatırlamışsın ama ya kaç kategori geçti üstündenİkiniz arasında kalmıştım, beşamel soslu kıymalı börekti sanırım ervanın tarifi
Hıı ne olabilir bende bi düşüneyim senden kaptım olayı . Senin gibi seçenekler üreticem Çalışkan üyeO olmayacak bence...
Nevreste bulamazsiniz diyor ya
7 kategori evvel, ilk katıldığım yarışmaydıEvet canım, iyi hatırlamışsın ama ya kaç kategori geçti üstünden
Vazgeçtim kazanırsam her yarışmaya katılıcamO zaman kazanma
Hıı ne olabilir bende bi düşüneyim senden kaptım olayı . Senin gibi seçenekler üreticem Çalışkan üye
Tamam tüm kategoriler için hazırda tut:)Olsun ben yedekte tarifler bulundurayım
Konu açılır açılmaz özelleşelim
O zaman inşaalalh sen kazanırsınVazgeçtim kazanırsam her yarışmaya katılıcam
O zaman inşaalalh sen kazanırsın
Ben hepinizi tutuyorum
Hep diyorum ya hediye istemiyorum hediyeyi kim seçiyor nevoşO zaman inşaalalh sen kazanırsın
Lisabella canım:)Hep diyorum ya hediye istemiyorum hediyeyi kim seçiyor nevoş
Çok konuşuyorlar30 sayfa el insaf