- 22 Temmuz 2017
- 43.931
- 130.583
Kiminin güçlenir, daha belirgin olur gebeliklerde, kiminin kaşı kirpiği dökülürNoluyomus kirpiklere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiminin güçlenir, daha belirgin olur gebeliklerde, kiminin kaşı kirpiği dökülürNoluyomus kirpiklere
Hahaha:)) yemek topicinde hijyen sart:))Seviyorum yeni yıkanmış çamaşırı koklamayı, hele birde yumuşatıcı beyaz sabun kokulu, daha da seviyorum
Yeni paspaslanmış ev kokusunu da çok severim
Söyledim de, demek bütün kadınlar tırlak dedi
Bende herkes sen gibi ruhu pasaklı mı dedim
Yeni paspaslanmıs ev kokusuna bayılırım
Canım kirpikler yapışık oluyormuş:)Benim de anlarlardı kirpiklerden hamile olduğumu:)Noluyomus kirpiklere
Bence gebe kadinlarin simasi degisiyo:)Noluyomus kirpiklere
Temizlik sonrası kim mutlu olmaz kiSeviyorum yeni yıkanmış çamaşırı koklamayı, hele birde yumuşatıcı beyaz sabun kokulu, daha da seviyorum
Yeni paspaslanmış ev kokusunu da çok severim
Söyledim de, demek bütün kadınlar tırlak dedi
Bende herkes sen gibi ruhu pasaklı mı dedim
Wc de çamaşır suyu kokusu isterim, bu sebeple bahar kokulusunu seçerimHahaha:)) yemek topicinde hijyen sart:))
Ya daha kotusunu soleyim. Bi tuvalet deterjani almistim oyle guzel kokuyoduki.. kapiyi acip kokluyodum: (
Ya bide temizleyince biri girerse hemen gicik oluyorum:)))Wc de çamaşır suyu kokusu isterim, bu sebeple bahar kokulusunu seçerim
Temizlik sonrası kim mutlu olmaz ki
Dağınıklık başka bir şey temizlik başka canım:)Benim mutluluğum max. Yarım saat sürüyor...
Ufaklık talan ediyor heryeri
Değil mi, azıcık temizlik kokusu işlesinYa bide temizleyince biri girerse hemen gicik oluyorum:)))
O hepimizde var:)Ya bide temizleyince biri girerse hemen gicik oluyorum:)))
Benimde 38 lik ufaklık, ediyor evin içineBenim mutluluğum max. Yarım saat sürüyor...
Ufaklık talan ediyor heryeri
Dağınıklık başka bir şey temizlik başka canım:)
Hijyen yeterli:)
Benimde 38 lik ufaklık, ediyor evin içine
Daha küçük canım olacak öyle şeylerEvet öylede mutfağa sessizce girer alır mesela ekmeği ... ben diger odayi temizlerken o salona girer...
Koltuklar halilar tv unitesi heryer ekmek olur
Sil baştan yaptirir
Daha küçük canım olacak öyle şeyler
İnme inecek bana demeyin öyle şeylerAyyy ben olsam döverim kocamı
Eşim benden daha titiz temizdir...
Tozlu bir yer görsün hiç gocunmaz alır eline bezi siler...
Aynen canım :)Aynen canım
Inşallah atlatacağız bugunleride..