Yasmin uzmanlığı hangi üniversitede yaptınCıks, doktor dinlenme zamanını size söyleyene kadar devamyumurta toplama günü belirlendiği anda yasak geliyor
AnladımCıks, doktor dinlenme zamanını size söyleyene kadar devamyumurta toplama günü belirlendiği anda yasak geliyor
Hiç şaşırmış numarası yapma
gel yan odaya geçelim, ifşa olduk
Erkekler için tam 3 gün perhiz gerekiyor, spermlerin güçlü olduğu zaman o zamanHadi yaagitti kaç gün boşuna biz netten baktık sakıncalı yazıyordu
Vereyim miYasmin uzmanlığı hangi üniversitede yaptın
MaaşaaallahVereyim mi
Prof. Dr. Birol Vural’ın yanında
Benide yoldan çıkardı abla yaaa
Perhiz yapacakErkekler için tam 3 gün perhiz gerekiyor, spermlerin güçlü olduğu zaman o zaman
Canım daktırım, bugün doğumgünü imiş, az evvel aradıkMaaşaaallah
Yımırtaların 18 mm geçince opu rezervasyonun yapılacakBenide yoldan çıkardı abla yaaayoksa ben bilmem böyle şeyleri
Perhiz yapacaksence opu ne zaman olur
Gevsek biraz : ( 2 gebelikte bole degildi hic bu kiz beni mahvetti:))Sıkılaş
Salmak yok
Göbeğin ne durumda?
Daha var ozamanYımırtaların 18 mm geçince opu rezervasyonun yapılacak
Yap boncuum kavala buymus dersin gakket:)Ben de çok beğendim:)Mutlaka yapacağım:)
Sagol boncuum:)Ellerine sağlık hamarat hatun
Evet canım, yaklaşık 1 haftan var sanırımDaha var ozaman
Ben çok sever ve yaparım Kavala’yı, fındıkla falan da denedim, bademli gibi olmadı.Yap boncuum kavala buymus dersin gakket:)
Çok varmış yaa. Ben bu cuma olur diye düşünüyordumEvet canım, yaklaşık 1 haftan var sanırım
Genelde iğnelerin 12. gününe denk geliyor, iğnelerinin kaçıncı günündesinÇok varmış yaa. Ben bu cuma olur diye düşünüyordum
Bende yaptim ama bunun unu kavruluyo ya o yuzden farkli guzel olmus. Yoksa diger tarifleri yapmistimBen çok sever ve yaparım Kavala’yı, fındıkla falan da denedim, bademli gibi olmadı.