Hayırlısı canım inan ben şu olur,bu olur hiç diyemiyorum:)Bazı kategorilerde emin olamıyorum:)Bence benim tarif tutar
Öyle hissediyorum...
Diğer tariflerin hepsi mükemmel
Ama bence son dönemde cocostar popüler ...
Mat olmazsam oylama sonunda iyi olur
Bu sozleri yutmam umarim
Yalan mı Nevoş, ben ki kına gecemden sonra evi kırklamış, düğün sabahımda baba evimin son temizliğini yaparken, komşuların bu kız gelin olacak balkon yıkıyor yardıma gidelim dedirtmiş insanım
Aynen kim kazansa boşa gitmeyecek:)Hepsi çok iddialı:)Yok bu olmamış dediğim tarif yok:)Sunumlar başarılı vs...Yarışma zor, tarifler iddialı kim kazanırsa da hak etmiş olur bir sürü tarif beğendim yine
Bizde de o açık
Hayırlısı canım inan ben şu olur,bu olur hiç diyemiyorum:)Bazı kategorilerde emin olamıyorum:)
Maşaallah canım sanaYalan mı Nevoş, ben ki kına gecemden sonra evi kırklamış, düğün sabahımda baba evimin son temizliğini yaparken, komşuların bu kız gelin olacak balkon yıkıyor yardıma gidelim dedirtmiş insanım
Çok ayıp, çok
Yok ben de iddialı buluyorum.Ama başka iddialı bulduklarımda var:)Çok mu iddiali konuştum
Rezil olmayayimda
İddialı olmak iyidir, iyiÇok mu iddiali konuştum
Rezil olmayayimda
Sende iddialısın değil miİddialı olmak iyidir, iyi
Tarifin favori tariflerden de, seçim yapılırken sevdiğin tarife yöneltebiliyorsun coco star ne kadar biliniyor mesele oradaÇok mu iddiali konuştum
Rezil olmayayimda
Maşaallah canım sana
Ben hiç yemedim ve yapmadım:)Tarifin favori tariflerden de, seçim yapılırken sevdiğin tarife yöneltebiliyorsun coco star ne kadar biliniyor mesele orada
Yok ben de iddialı buluyorum.Ama başka iddialı bulduklarımda var:)
Ben gayet rahatımSende iddialısın değil mi
Neyse az kaldı.Yakında öğreneceğiz:)Evet benimde iddiali bulduklarim var...
Eger onlarin tarifini once gorseydim vazgeçip katilmayabilirdim
Tarifin favori tariflerden de, seçim yapılırken sevdiğin tarife yöneltebiliyorsun coco star ne kadar biliniyor mesele orada
Ben ne yaptım, ne yedim.Tarifin favori tariflerden de, seçim yapılırken sevdiğin tarife yöneltebiliyorsun coco star ne kadar biliniyor mesele orada
Madalyayı kaptın ihtiyaç duymuyorsunBen gayet rahatım
Benim damak tadıma güveniyorsan mutlaka yapBen hiç yemedim ve yapmadım:)
Neyse az kaldı.Yakında öğreneceğiz:)
Bak et yemeklerinde Ali nazik'ten,kek tariflerinde sufleden çok emindim:)Ama bu sefer net bir fikrim yok:)