Evde kıyma kalmayınca tarifi değiştirdimEtli kurabiye olunca tadı güzel olmuştur tabi
Seninle kurabiyemiz benziyor:)Daha doğrusu ortak bir yönü var:)Gazamiz mübarek olsun
Kesin finalistler den birisinŞu kategori bir bitseydi
Yüreğim ağzımda
Dışı toz şekere bulanmış mı?Seninle kurabiyemiz benziyor:)Daha doğrusu ortak bir yönü var:)
Yok değil:)Dışı toz şekere bulanmış mı?
Eti cin yapaydın ya, isimden kurtarırdınEvde kıyma kalmayınca tarifi değiştirdim
Daha önce niye aklıma gelmediEti cin yapaydın ya, isimden kurtarırdın
Ben Kıymalı mantı vardı onu yaptım. Bide mercimek çorbası, salata
@tontriko yemek yapmaya usenince su böreği acıyor, kim bilir sen neler yaparsın
Kesin finalistler den birisin
Valla ben seni hep bunu yapar diye hayal etmiştim en baştan beriDaha önce niye aklıma gelmedi
Keşke söyleseydin:)Valla ben seni hep bunu yapar diye hayal etmiştim en baştan beri
Sen bilirsin ben çok beğendim, deneyeceğimBirincilik gelmezse tarifime küseceğim
Pişirmeyeceğim cocostarı bir daha
Keşke söyleseydin:)
Ben katılmak için katıldım:)Güzel şamata olurdu
Sen bilirsin ben çok beğendim, deneyeceğim
Sen benim önerileri tercih etmiyorsun diye söylemedimhep öneren taraf sen oluyorsun
Lezzeti resimden fışkırıyor zaten, tadını bilmek için yemeye gerek yok.Dene dene mutlaka
Lezzetlidir kendileri
Neden önerilerini tercih etmeyeyim:)
Sen bilirsin ben çok beğendim, deneyeceğim
Sen benim önerileri tercih etmiyorsun diye söylemedimhep öneren taraf sen oluyorsun
Lezzeti resimden fışkırıyor zaten, tadını bilmek için yemeye gerek yok.
Sana kaç tane kek tarifi verdim, yapmadın ya. Ondan dedim
Ama ben kekte çok iyi değilim dediklerini beceremiyorumdurSana kaç tane kek tarifi verdim, yapmadın ya. Ondan dedimgerçi benim kendime faydam yok. En çok aldığım oy sayısı 36