- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Hiç alakası yok bence kesinlikle olmustur bende dahil herkes hediyeyi merak ediyoruz çünkü
Munenin bildiriminin etkisi oldu mu acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç alakası yok bence kesinlikle olmustur bende dahil herkes hediyeyi merak ediyoruz çünkü
Olmuştur ama kurabiye kategorisi zaten çok talep olan bir kategori bu sebeple istedim:)
Aslında tariflerin iyi değil de resim kaliten iyi olduğu için şanslısın mı demek istiyorsun?@GangstaWalk pardon sen daha önce katılmışsın şimdi profiline baktım:)1 sefer katılınca unuttum demek:)
Ama resim kaliten falan çok iyi ,beceriklisin:)Sen de tehlikeli bir yarışmacısın
Bir arkadaşımız daha vardı, tembel avrat poğaçası yapan. Kimdi o?@GangstaWalk pardon sen daha önce katılmışsın şimdi profiline baktım:)1 sefer katılınca unuttum demek:)
Ama resim kaliten falan çok iyi ,beceriklisin:)Sen de tehlikeli bir yarışmacısın
Yani buranın hanımağası benim ,ben ne dersem o olur mu demek istiyorsun ?Olmuştur ama kurabiye kategorisi zaten çok talep olan bir kategori bu sebeple istedim:)
Beceriklisin yazdım görmedin miAslında tariflerin iyi değil de resim kaliten iyi olduğu için şanslısın mı demek istiyorsun?
darkmore canım bu kategoriye katılacak mısınBir arkadaşımız daha vardı, tembel avrat poğaçası yapan. Kimdi o?
Benim tabi kiYani buranın hanımağası benim ,ben ne dersem o olur mu demek istiyorsun ?
Dilimin ucunda ,ha buldum darkmore ,ipucu için bakmadım poğaçalara ,kim demişBir arkadaşımız daha vardı, tembel avrat poğaçası yapan. Kimdi o?
Ben onun nicki hiç unutmam:)Dilimin ucunda ,ha buldum darkmore ,ipucu için bakmadım poğaçalara ,kim demiş
Evet canım:)Yani tuzluda olabilir ama şansı hiç olmazTatli kurabiye olacak dimi Nevreste canim
Gelsinler, korkumuz yok1 hafta içinde gelecek olanlar var:)
Güzel olmadı pembe güzeldi:)Mavi olmamış bence. Çok solgun duruyor
Kadın platformundan mı çıktı acepMavi olmamış bence. Çok solgun duruyor
Kazenin duvarına bir üye “panel rengi çok kötü” yazmışEvet canım:)Yani tuzluda olabilir ama şansı hiç olmaz