Ne olmuş dediysemIyi ozaman bende günde 2 3 kez içiyorsun sandım
pinkstrap bak görümcen ne diyor
Allah iyilik versinbende iyiyim çok şükür
Ben hâla iğnelerden olduğunu düşünmüyorum canım benim, yarın ilk takibe takılacak yımırtaları merak ediyorumÇok şükürbu iğneler bugün nedense o kadar ağrı yapmadı yarın ne oldu göreceğiz
Kendisi gelsin cevap versin, ben ne desem olmazNe olmuş dediysem
O şimdi kayınvalidesine hizmet ediyor.Kendisi gelsin cevap versin, ben ne desem olmazara bozan komşu gibi olmak istemem sonuçta
Bi arkadas da yazmış, tüp bebek topiginde, aynısı ondada olmuş. Tartıda iki kilo fazla çıkmışBen hâla iğnelerden olduğunu düşünmüyorum canım benim, yarın ilk takibe takılacak yımırtaları merak ediyorum
Seninde dinlenmen gerek, uyku düzenini oturtman lazım canım benim.Bi arkadas da yazmış, tüp bebek topiginde, aynısı ondada olmuş. Tartıda iki kilo fazla çıkmışbende merak ediyorum. 4 de kalkcam gece. Eşim yattı, oğlan uyumadı
Nasıl bakacaksın yumurtalaraBi arkadas da yazmış, tüp bebek topiginde, aynısı ondada olmuş. Tartıda iki kilo fazla çıkmışbende merak ediyorum. 4 de kalkcam gece. Eşim yattı, oğlan uyumadı
O bana kızmaz
Aynen öyleydiBenim ilgi alanıma göre bir konu mu var ortada
Evet, biliyorum da nasıl olacak onu bilmiyorumSeninde dinlenmen gerek, uyku düzenini oturtman lazım canım benim.
@minik meleklerim kayınvalideyi yolladı, sutyen sallıyorBenim ilgi alanıma göre bir konu mu var ortada
Bebelere balon versin, gelecek
Seni hep burada görmek istiyoruzfakat rakip olarak korkuyoruz
Yarın doktora gidiyorum. O bakacak :)Nasıl bakacaksın yumurtalara
O bana kızmazNe söylesem umursamaz
Yok, maksadı başkaydıZafer bayraklarını göğe kaldırmış
Hakkıdır