Losyonun bende hic bir yan etkisi olmadı.ne ilk dozlarda ne de arttirilmis haliyle hic sorun yasamadimSevgili teacher,
Sarı kantaron tb kullanıyorum 1. Kutum bitmek üzere... Devam edecem .. Daha önce lustral kullandığımda dökülmem bir miktar azalmıştı ama ciddi kilo aldım. Tekrar kullanmak istemiyorum..
Losyonun bugün dozunu artırdım. Acaba farklı bir karışım mı kullansam bilemedim.,
Bide karışım kullandıktan sonra başağrısı yaşıyorum.. Acaba sizde de benzer yan etki oldu mu?
Suzmenin losyonun etkinliğini azalttigini düşünmüyorum. Etken maddeleri alip posayi suzuyoruz. Tabi suzerken belki bir kisim etken de tortuyla gidiyor olabilir ama bu kayip sonucu olumsuz etkileyecek kadar çok değilMerhaba frida
Losyon süzğnce o kuru mat görüntü kalmıyor,, etkinlik azalıyor mu acaba diye düşünmeye başladım..
Halen dökülmem durmadı çünkü
Androcur un etken maddesi siproteron asetat dianedekinden cok daha yoğun. Biz kadınlar için de kullanimi risk içermiyor. Oral kullanmayi da dusundum ama karaciğeri zorluyormusSevgili teacher
Acaba andracur koyma sebebin nedir???
Bana önerir misin?
Kafa derisine uygulanan herhangi bir losyonun beyni etkilemesi söz konusu olamazBen de denemek istiyorum ama yan etkilerinin ne olabileceğini bilmiyorum..kafa sonuçta. .beyin etkilenir mi?
losyon saç dökülmesini durdurduğu taktirde androcur içilmesine gerek yok diye düşünüyorum yaklaşık 20 yıl kadar önce içmiştim ve yanetkileri çok yoğun hisetmiştim.... şimdi içmeyi düşünemiyorum bilee o zamanda içtiğim süre zarfında işe yaramıştı fakat ilacı bıraktığım zaman tekrar eski haline dönüş olmuştu ...Androcur un etken maddesi siproteron asetat dianedekinden cok daha yoğun. Biz kadınlar için de kullanimi risk içermiyor. Oral kullanmayi da dusundum ama karaciğeri zorluyormus
Teşekkür ederim. O zaman stresbaşağrımı tetikliyor sanırımLosyonun bende hic bir yan etkisi olmadı.ne ilk dozlarda ne de arttirilmis haliyle hic sorun yasamadim
Inşallah dururda gerek kalmaz. Bu losyon bitinceye kadar durmazsa diğerinekatacam çünkülosyon saç dökülmesini durdurduğu taktirde androcur içilmesine gerek yok diye düşünüyorum yaklaşık 20 yıl kadar önce içmiştim ve yanetkileri çok yoğun hisetmiştim.... şimdi içmeyi düşünemiyorum bilee o zamanda içtiğim süre zarfında işe yaramıştı fakat ilacı bıraktığım zaman tekrar eski haline dönüş olmuştu ...
Diane35 in yan etkileri beni korkuttu. .losyonu ve ilaçları aldım. .yarın başlamayı düşünüyordum ama korktum biraz..içmeyle kafa derisine sürmek aynı etkileri yapmaz demi kizlar
Hanımefendi siz hiç doğum kontrol hapı kullanmadınız mı ? ayrıca zaten topikal kullanılıyor yani içilmiyor saça sürülüyor neden korktunuz biraz enteresan geldi yaklaşımınız. sacimindoktoru.com da kullanan onca erkek kadın var biraz okuyun tecrübelerini korkunuz çok yersiz bence...Kan tahlilleri hormon tahlilleri hep iyi çıkıo ..sebep bulunamıyor. .mezoterapi de yaptirdim hic ise yaramadi..halamin saçları döküldüğü için ben genetik olduğunu düşünüyorum. .yapmaya karar verdim ama dün ilaçları araştırınca korktum yan etkilerinden..sizde erkek tipi dökülmesi var..etkisi nasıl. .
Kullanmadım. .ben biraz evhamım baş ağrısına bile ilaç icmemtopıkal olduğunu biliyorum ama sacimin doktoru sitesinde dk hapı zararlı olabilir kafanıza göre kullanmayın yazmıştı biri teacher a ordan takıldım bende. .Hanımefendi siz hiç doğum kontrol hapı kullanmadınız mı ? ayrıca zaten topikal kullanılıyor yani içilmiyor saça sürülüyor neden korktunuz biraz enteresan geldi yaklaşımınız. sacimindoktoru.com da kullanan onca erkek kadın var biraz okuyun tecrübelerini korkunuz çok yersiz bence...
Bunu erkekler için demişlerdir nitekim kadın hormonları yüksek dozda erkeklerde sorun yapabilir ki topikalde sorun olmamış erkeklerde de bence inceledim çok kaldı ki bize bu hormonların hiç bir zararı olmaz zaten bizde mevcut hormonlar. Bizde eksik olduğu için dökülüyor zaten bu yüzden takviye ediyoruz.Kullanmadım. .ben biraz evhamım baş ağrısına bile ilaç icmemtopıkal olduğunu biliyorum ama sacimin doktoru sitesinde dk hapı zararlı olabilir kafanıza göre kullanmayın yazmıştı biri teacher a ordan takıldım bende. .
Yaklaşık 6 aydır losyonu kullanıyorum,hiç bir yan etki olmadı.Korkmana gerek yok.Diane35 in yan etkileri beni korkuttu. .losyonu ve ilaçları aldım. .yarın başlamayı düşünüyordum ama korktum biraz..içmeyle kafa derisine sürmek aynı etkileri yapmaz demi kizlar
Teşekkür ederim..umarım faydası olmuştur hepimize olur..Yaklaşık 6 aydır losyonu kullanıyorum,hiç bir yan etki olmadı.Korkmana gerek yok.
Kan tahlilleri hormon tahlilleri hep iyi çıkıo ..sebep bulunamıyor. .mezoterapi de yaptirdim hic ise yaramadi..halamin saçları döküldüğü için ben genetik olduğunu düşünüyorum. .yapmaya karar verdim ama dün ilaçları araştırınca korktum yan etkilerinden..sizde erkek tipi dökülmesi var..etkisi nasıl. .
merhaba 6 aylık sonuçları merak ettim : ) sacimindoktoru ' unda varmısınız varsanız nikiniz nedir ? sizi takip etmek isterim.... losyonda herhangi bir değişiklik yaptınız mı ?Yaklaşık 6 aydır losyonu kullanıyorum,hiç bir yan etki olmadı.Korkmana gerek yok.
Sitede üyeyim ama henüz paylaşımda bulunmadım.Sitede yazılanlardan çok da farklı bir şey yok.Son bir ay gibi bir zamanda düzelme oldu,ondan önce değişiklik yoktu.İşin ilginç yanı saçlarım dökülüyor dediğim bir zamanda daha iyiye gitmeye başladı. İnşallah bu durum devam eder ama net bir şey söylemek için erken.Losyonu 100 ml.'ye 2 kutu Diane ve 2 kutu Aldoctone ve 1 ampul Dekort şeklinde hazırladım ve Zyrtec ' iki günde bir ayrı olarak akşam sürdüm.Ben günde bir kez uyguluyorum ama bol bol kullandım.Yeni yaptığıma 3 kutu Aldactone koydum ama henüz başlamadım.kadınlarde erkek tipi dökülme erkeklere göre daha farklı gelişebiliyor eğer önlem alınmasa dökülme tüm baş kısmını kapsıyabiliyor. neticede losyonlo saç dökülmesini durduruyoruz. ama sürekli ve düzenli kulanım lazım çünkü tüm bakımla korunan ve çoğaltılan saçlar bakımı bırakınca tekrardan dökülüyor ...
merhaba 6 aylık sonuçları merak ettim : ) sacimindoktoru ' unda varmısınız varsanız nikiniz nedir ? sizi takip etmek isterim.... losyonda herhangi bir değişiklik yaptınız mı ?
Sevgili Peri, tedavim iyi gidiyor. Yarın yeni fotolar ekliycem. Vertekste de bu aralar gelişme var gibi. Resimlere yorumlarını beklerim.Sevgili teacher
Durumunu merak ediyorum.
Ben ilaç dozlarını artırarak yeni losyon hazırladım.
Dökülme kaşıntı uyuşukluk gibi hisler aynen devam.
Ne zaman bitecek bu dökülme acaba?
Topikal kullanımda emilen oran çok az ve bir miktar sisteme karışsa da oral kullanım etkisi yapmaz. Ama yine de etkisi bünyeden bünyeye değişiklik gösterebilir ya da sizin bünyeniz bu etkene duyarlılık gösterebilir ihtimalini aklınızın bi köşesinde bulundurup kullanıp kullanmamaya kendiniz karar verin.Diane35 in yan etkileri beni korkuttu. .losyonu ve ilaçları aldım. .yarın başlamayı düşünüyordum ama korktum biraz..içmeyle kafa derisine sürmek aynı etkileri yapmaz demi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?