Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ev yapımı(Miracle) losyonla mucizevi saç çıkışı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Acaba saç tedavinin yanında psikolojik olarak rahatlamak için de mi bişeyler kullansan. Sakinleştirici bitki çayları filan var bildiğim kadarıyla. Sarı kantaronu da denemiştin. Devam etmiyor musun?

Kullandığım losyonu deneyebilirsiniz. Özellikle dermarollerla da destekleyince epey işe yarıyor. Ben bir yan etki görmedim. Sizin de göreceğinizi sanmam ama görürseniz de bırakırsınız telafisi olmayan bi yan etki söz konusu değil

Benimde saçlarımda çok fazla açılma var 27 yaşındayım moralim çok kötü bi halde. 1 aydır karanfil kürü kullanıyorum bazen duruyo bazen çok aşırı dökülmeye devam ediyor. Yağları da denedim işe yaramıyor. Dr gittim kaç kere artık onlardan çare beklemiyorum. Doğumknt hapı kullan 1 yıl ve minoksile basla dedi ben gebelik düşünüyorum ikisinide kullanamam.saçlarım çıksın istiyorum ağlıyorum artık tepemi gördükçe.

merhabalar öncelikle saç dökülmesi konusunda aynı sorunları yaşyorum bir 10 gün içinde 40 yaşında olucam ve çok memnun oldum : ) ne güzel 3 ay olmuş losyonu kullanalı ve işe yaradığını söylüyorsunuz inş. bendede aynı durum olur.

tıpkı sizinde dediğiniz gibi ince telli az saçlarım vardı. zaman zaman cildiyeye gitiysemde tahlilerim normal çıkıyordu dr. erekeksi dökülme bişey yapamıyoruz diyip tekrardan gönderiyorlardıı. fakat gerek son 5 6ayda verdiğim 20 kilo gerekse yaşadığım bağzı üzüntüler mi tetikledi bilemiyorum saçlarımın yarısını kaybetim yeni çıkan tüy şeklindeki saçlarım bile dökülüyor artık tabiki dışarıdan bakınca saç derim görünüyor ve bu beni oldukça üzüyor ...

geçen hafta tekrardan cidiyeye gittim dr. telovium kapsül -Minoxil %2 sprey ve plantur 39 şampuan verdi. işin açıkcası uzun vadede yapamıyacağım bişeyede başlamak istemiyorum!! özelikle minox a hiç başlamak istemiyorum nedense, zaten ilk başlamada oda saç döküyor. araştırma yaparken telovium kapsüldense xpecia bayan kapsül almak daha mantıklı gibi göründü bu konudaki görülerinizi merak ediyorum? ayrıyeten minoxil %2 spreydense sizin hazırladığınız losyonu kulanmayı düşünüyorum

bu konudaki yorumlarınızı desteklerinizi esirgemiyeceğinizi umut ediyorum şimdiden teşekkürler : )

telovium kapsülü bilmiyorum. Xpecia ben de bi ara düşünmüştüm. içeriği güzel gibi görünüyor ama kullanıp da memnun kalan birini görmedim henüz. Ben solgar ya da gnc 'nin kadınlar için olan multivitaminlerinden kullanmayı düşünüyorum.
Minoxile ben de sıcak bakmıyorum. Losyonumdan memnunum size de öneririm. Ayrıca destekleyici maskeler (vitamin ampulleri, ısırgan , maya) de yapıyorum arada. Bi de dermaroller kullanıyorum. Tüm bunların sonucunda henüz istediğim seviye de olmamakla birlikte yeni saçlarım çıkıyor. Sabırla devam edicem.
Bu süreçte birbirimize destek olmamız çok önemli. Umarım faydalı olabilmişimdir. Geçmiş olsun.

selam : ) sizin sayenizde miracle losyona başlamış oldum ve saç dökülmem durdu. şimdilik miraclenin ilk haliyle kullanıcam ne zamanki dökülme tekrar ederse o zaman losyonda değişikliğe giderim diye düşünüyorum ayrıyeten haftada bir maya maskesi günde bir bardak yeşil çay şimdilik bunlar yeterli geliyor. ince tüy şeklinde olan kısa saçlarımda uzayıp güçlenmeye başlarsa daha ne isterim : )

İlk hali olarak hangi maddelerle oluşturdunuz?

Çok sevindim.umarım gelişmeler artarak devam eder

İlk hali olarak hangi maddelerle oluşturdunuz?
tabi losyonumu nasıl yaptığımı yazayım siz kulanıyormusunuz ? saç dökülme şekliniz nasıl ?

miracle losyon :
Losyon hazırlanışı ;
1 adet Elseve arginin losyon 100 ml ( bir şisenin yarısı )
1 Adet aldactone 100 mg ilaç bir kutu
1 adet Diane 35 ilaç bir kutu
1 Adet dekort ampul ( ben bu ampulü katmayı unutmuşum 2. losyonda katıcam)

elsev arginin losyonu açıp 2 ye ayırıyorsunuz çünkü losyon 200 mg. ayırdıktan sonra 100 mg.ına aldığım ilaçların hepsini katıp karıştırdım ilaçlar içinde 5 saat sonra eriyor hazırlamış olduğum bu losyonu sabah akşam 15 er kez saç derime fıslatıp elimle masaj yapıyorum .

losyonun ayırdığım 100 mg.ını cam bir kavonozda 2. losyon için sakladım

Çok sevindim.umarım gelişmeler artarak devam eder
evet umut edelimde öyle olsun sizde durum nasıl ? en son losyonu biraz geliştirdiğinizi hatırlıyorum ?
acaba bu losyon dökülmeyi durdurduğu gibi saç tellerimizin kalitesinide artırır mı bu konuda bir fikriniz var mı acaba ?

Tabiki sac kalitesini de arttiriyor. Ama bazen saclarim mat gibi geliyor alkolden olabilir diye düşünüyorum.boyadan da olabilir tabi.
Son losyonuma androcur ekledim 20 adet.simdilik memnunum.tepeler epey kapandı. Ama vertex hala problemli

anladım ümit edelim zamanla vertex de düzelir. tabi saç dökülmesi durdu dimii ? losyonu süzüyormusunuz. ben daha ilk losyondayım ve süzmeye gerek duymadım. ayrıyeten dökülmede durduğu için losyonu şimdilik geliştirmeyi düşünmüyorum...

losyon , maya maskesi ve boyayla birlikde saçlarda dediğiniz gibi çıtır çıtır bir hal var. sanki kuru gibii acaba saç tellerimizi argan yağıyla filan nemlendirsek mii argan yağının hakikilerini bulup almak lazım ...

Acaba saç tedavinin yanında psikolojik olarak rahatlamak için de mi bişeyler kullansan. Sakinleştirici bitki çayları filan var bildiğim kadarıyla. Sarı kantaronu da denemiştin. Devam etmiyor musun?
Sevgili teacher,
Sarı kantaron tb kullanıyorum 1. Kutum bitmek üzere... Devam edecem .. Daha önce lustral kullandığımda dökülmem bir miktar azalmıştı ama ciddi kilo aldım. Tekrar kullanmak istemiyorum..
Losyonun bugün dozunu artırdım. Acaba farklı bir karışım mı kullansam bilemedim.,
Bide karışım kullandıktan sonra başağrısı yaşıyorum.. Acaba sizde de benzer yan etki oldu mu?

Sevgili teacher,
Sarı kantaron tb kullanıyorum 1. Kutum bitmek üzere... Devam edecem .. Daha önce lustral kullandığımda dökülmem bir miktar azalmıştı ama ciddi kilo aldım. Tekrar kullanmak istemiyorum..
Losyonun bugün dozunu artırdım. Acaba farklı bir karışım mı kullansam bilemedim.,
Bide karışım kullandıktan sonra başağrısı yaşıyorum.. Acaba sizde de benzer yan etki oldu mu?

Merhaba frida
Losyon süzğnce o kuru mat görüntü kalmıyor,, etkinlik azalıyor mu acaba diye düşünmeye başladım..

Halen dökülmem durmadı çünkü

Merhaba frida
Losyon süzğnce o kuru mat görüntü kalmıyor,, etkinlik azalıyor mu acaba diye düşünmeye başladım..

Halen dökülmem durmadı çünkü

Sevgili teacher
Acaba andracur koyma sebebin nedir???
Bana önerir misin?

Merhaba, bende de erkek tipi dokulme var. 19 yasindayim kucuklugumden beri bircok sey denedik bircok doktora gittik. Minoxili duzenlo kullanamadim. Basta demir eksikligi.dediler kan ilaclarindan kullandim en.son demirim normal seviyedeydi ama kansızlık var hala. Hormon testi yaptirdim mi hatirlamiyorum doktor gezmeyeli baya oluyor. Son gittigim genetik erkek tipi dokulme ama bi hormon testi de yaptir dedi yaptirmadim. Yabi hormonel olabilir emin degilim. Saclarim bayagi acik kozmetik urun kullaniyorum kapatmak icin. Artik fazla dokulmese de yeni cikan bi sac yok. Neyse lafi cok uzattim, yasim falan goz onune alindiginda bu losyonu kullanmamin bi sakincasi var midir? Ozellikle tansiyon ilacindan korktum acikcasi. Fikirlerinizi belirtirseniz cok sevinirim.

bandista yaşın çok genç bu şekilde saçının az olmasının kesin bir nedeni vardır. genelde kadın yumurtalıklarında bulunan bir rahatsızlık sonucu saç dökülmesi oluyor ve cildiye mağlesef buna erkeksi dökülme diyor. büyük bir kadın doğum hastanesine gidip detaylı tahlil yaptırman lazım önce vücudunda yolunda gitmeyen hormonlarını düzeltmelisinki dışardan yaptığın bakımlarda işe yarasın.

ayrıyeten bakımla çıkan tüm saçların bakımı bıraktığın an dökülecektir bunu unutma. sürekli yapamıyacağın bir kürede başlama derim

son olarak losyonu kulanabilirsin : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…