Et Yemekleri Ev Yapımı Lavaş ve Ev Yapımı Tantuni

Canım ellerine sağlıkBeğenmenize çok ama çok sevindim
Rica ederim
Ben de eşime sardığım lavaşların sayısını hatırlamıyorum

Canım ellerine sağlıkBeğenmenize çok ama çok sevindim
Rica ederim
Ben de eşime sardığım lavaşların sayısını hatırlamıyorum
Evet bende eşime sardıklarımı hatırlamıyorum kendi saracam diye yarısını dışarı döküyor yazık günahSonra çatalla dökülenleri yemeye çalışıyor Kendiminkinin sayısı belli 1 tane sardım daha fazlasınıda yemek isterdim ama dikkat ediyorum bu ara...Bir kaç lavaş kaldı onlarıda en geç yarın değerlendiririz

Afiyet olsun canım

Off off offf.... Çok lezzetli görünüyor Ellerine sağlık Nevoş cuğum.. Başarılar dilerim

Nevreste'm ellerine emeklerine sağlık, ablacım şahane gözüküyor, biz çok severiz bu tip şeyleri o yüzden mutlaka deneyeceğim, yalnız sana birşey sormak istiyorum, şimdi maya benim ihtiyarın midesine dokunuyor, dokunduğu için mayalı hiçbirşey yapamıyorum, lavaş'ı maya dışında başka birşeyle mayalamam mümkün mü?
Bu lezzet patlamasında tek sıkıntım maya kısmı, onun dışındaki tüm malzemeleri olduğu gibi kullanırım

Ablacım çok teşekkür ederim
Mayasız lavaş yapabilirsin..Sadece su,un,tuz,1 yemek kaşığı yağ ekleyerek.
Ama mayasız olunca biraz daha kuru olabiliyor.O yüzden çok pişirmeyeceksin.
.Birde kapalı tutacaksın pişirdiğin lavaşları..Eğer kurursa biraz su ile ıslatıp (serpiştirerek)biraz sarılı tutar öyle kullanırsın..Tabi kuru olması ihtimal

Sağol ablacım, kuru olma ihtimalini göze alarak yaparım, bir sürü mayalı tarif buluyorum ama işte maalesef eşime dokunduğundan birtürlü deneyemiyorum, hazır maya diye dokunuyor belki de, evde maya yapmayı deneyeceğim bakalım, o da dokunursa mayalı hamurlara tümden elveda dememiz gerekecek

Maya kullanmamak olmuyor genelde tariflerde maya var..
Ablacım ince açılınca çabuk pişer ,onları bir bez içine sararak bekletirsen kuru olmaz inşaallah
Afiyet olsun.Kolay gelsin.

Tariflerde maya var, bende de mayadan dolayı mide ağrıları çekip perişan olan bir adam var
El mecbur tercihimi adamdan yana kullanıyorumNeyse konuyu geyiğe çevirmeyeyim, salon çiçeğimle ilgili çekiştirmelerimi daha müsait topiklerde yaparım

Tabi ablacım çok haklısınSağlık herşeyden önemli

Bu ne yawwwwww!!!! Allah'ımmmmmm sana geliyorummmmm..
Offffff ellerinize sağlık çok çok çokkkkkk güzel görünüyor..
Boynum bükük fotolara öyleeeeeee bakıyorum..
Akşama tantuni yiyek bari,gerçi böyle olmuyor dışarıdakiler ama olsun..

Çok teşekkür ederim canım
Haklısınız ev yapımı olunca daha güzel oluyorBelki birgün sizde denersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…