Et Yemekleri Ev Yapımı Lavaş ve Ev Yapımı Tantuni

Nasıl canım istedi anlatamam.
Bu akşam yapsam mı acaba valla ciddi ciddi yapayım ben bu tarifi...
Ellerine sağlık canım benim gibi etle arası olmayanlar için bence harika bir tarif.

Nasıl canım istedi anlatamam.
Bu akşam yapsam mı acaba valla ciddi ciddi yapayım ben bu tarifi...
Ellerine sağlık canım benim gibi etle arası olmayanlar için bence harika bir tarif.
Teşekkür ederim canım
Beğenmene sevindim
Tavsiye ederim çok pratik ve güzel oluyor..

Nevoş o ne öyle. Harika görünüyor.Öğlen nesfit yiyecektim ama bunu görünce yan dükkandan tantuni söyleyeceğim galiba.Yaktın beni Nevoş.Hele o biberler en sevdiğimden.Lavaşını da kendin yapmışsın.Eline koluna sağlık.Başarılar dilerim canım.

Çok teşekkür ederim canım
Boşver nesfiti sen bugün tantuni ye
Bizde çok seviliyor canımBenim mıy mıy kızlar hiç yok demiyorlarHiç kolay birşey beğenmezler

Çok teşekkür ederim canım
Boşver nesfiti sen bugün tantuni ye
Bizde çok seviliyor canımBenim mıy mıy kızlar hiç yok demiyorlarHiç kolay birşey beğenmezler
Yedim bile. Kızlar ağızlarının tadını biliyor benim gibi.

Nevreste canım dün akşam yaptım aynen uyguladım tarifini ama foto çekmek aklıma gelmedi son anda yetiştirdim yemek saatine..Gelelim lezzet analizine...Ba-yıl-dımmmmmmm...Ailecek etten pek haz etmiyoruz ama nasıl güzel bir lezzetse kaç lavaş sardık hatırlamıyorum..Hep yapmak isteyip hep vazgeçtiğim bir tariftir tantuni dün beni gaza getirdin çok teşekkür ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…