Et Yemekleri Ev Yapımı Lavaş ve Ev Yapımı Tantuni

Offff muthis görünüyor ciddeeen... Canim çok istedi.. mutfağa girmeye başladığım zaman hemen yapacağım... Ellerine kollarına sağlık nevrestecim...:)

hım yemk aşkı ordan geliyor :)
Biraz ondan biraz kendi yöremden:KK19:
Offff muthis görünüyor ciddeeen... Canim çok istedi.. mutfağa girmeye başladığım zaman hemen yapacağım... Ellerine kollarına sağlık nevrestecim...:)
Çok teşekkür ederim canım:KK36:
Hamilesin galiba hakkını helal et canım:cry:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::emir_bebek:Lütfen yapın aklınız kalmasın tarifte:KK60:

Biraz ondan biraz kendi yöremden:KK19:

Çok teşekkür ederim canım:KK36:
Hamilesin galiba hakkını helal et canım:cry:Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar::emir_bebek:Lütfen yapın aklınız kalmasın tarifte:KK60:
Oyy olur mu kendim kasindimmm..:) şu an bulanti dönemim mutfak eşime emanet... Bittiği gibi girip yapacağım... Tariflerine hayranim zaten canim benim :)

Oyy olur mu kendim kasindimmm..:) şu an bulanti dönemim mutfak eşime emanet... Bittiği gibi girip yapacağım... Tariflerine hayranim zaten canim benim :)
Allah kolaylık versin canım:anneadayı::nazar:Çok uzun sürmez inşaallah sıkıntılarınız:KK19:
Çok teşekkür ederim canım:oops::KK68:

ellerine saglik çok guzel gorunuyor
hazir lavaslar biraz sekerli gibi oluyor sevmiyorum ben : (
hamuru açarim ama biraz kuru oluyor benimki neden acaba nevreste

simdi bu et kavurma gibi bisey demi yanlis anlamadiysam, biraz sulu birakiyoruz galiba
hiç yemedimde manitigni çozup deneemk isterim bu tarifi

ellerine saglik çok guzel gorunuyor
hazir lavaslar biraz sekerli gibi oluyor sevmiyorum ben : (
hamuru açarim ama biraz kuru oluyor benimki neden acaba nevreste

simdi bu et kavurma gibi bisey demi yanlis anlamadiysam, biraz sulu birakiyoruz galiba
hiç yemedimde manitigni çozup deneemk isterim bu tarifi
Teşekkür ederim canım:KK68:
Canım pişirme işleminden kaynaklı kuruyordur..:KK39:Pişirirken altı çok kısık olmayacako_OÇok açıkta olmayacak:KK39:Sen nasıl pişiriyorsun lavaşlarıo_O
Evet canım et kavurma gibi:kk77:Etleri zar büyüklüğünde doğruyoruz.Daha sonra düdüklüde veya normal bir tencerede su ekleyip pişiriyoruz.Suyunu çekiyor genelde :KK51:Çekmezse kevgir yardımıyla suyunu süzerek tavaya alıyoruz.Daha sonra yağ ekleyip kavuruyoruz..Sonra servise yakın salça,pulbiber,karabiber ve tuz ekliyoruz..İsteğe bağlı kekikte eklenebilir..Sıcak sıcak lavaşlara garnitürle birlikte sarıyoruz..

Teşekkür ederim canım:KK68:
Canım pişirme işleminden kaynaklı kuruyordur..:KK39:Pişirirken altı çok kısık olmayacako_OÇok açıkta olmayacak:KK39:Sen nasıl pişiriyorsun lavaşlarıo_O
Evet canım et kavurma gibi:kk77:Etleri zar büyüklüğünde doğruyoruz.Daha sonra düdüklüde veya normal bir tencerede su ekleyip pişiriyoruz.Suyunu çekiyor genelde :KK51:Çekmezse kevgir yardımıyla suyunu süzerek tavaya alıyoruz.Daha sonra yağ ekleyip kavuruyoruz..Sonra servise yakın salça,pulbiber,karabiber ve tuz ekliyoruz..İsteğe bağlı kekikte eklenebilir..Sıcak sıcak lavaşlara garnitürle birlikte sarıyoruz..
tesekkur ederim canim ayrintili anlatimin için
evdeki kuzu eti esim kokuyor diye sevmiyor pek, dana eti oldugunda deniycem mutlaka ..

nevreste su an bi diziye bakiyorum, eti ve sebzeyi ipe dizip fiirina verdiler
yemegin adini bilmiyorum ama
dizi hatayda çekiliyordu o yoreye aittir buyuk ihtimallle
bildinmi ? : )

nevreste su an bi diziye bakiyorum, eti ve sebzeyi ipe dizip fiirina verdiler
yemegin adini bilmiyorum ama
dizi hatayda çekiliyordu o yoreye aittir buyuk ihtimallle
bildinmi ? : )
Canım ben Gaziantepteyim:KK39:
Hiç duymadım ve görmedim nasıl birşey acaba çok merak ettimo_O

Hosbuldukmreste, post: 37519229, member: 226866"]Hoşgeldin:KK68:[/QUOTE]
Hosbuldukkk g.antepli bayanlar hep hamarattir zatenn:KK52: