- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Yok canım ben bayağı uzaktayımistanbuldayım :) yakınsan hemen taşınayım
Gaziantepteyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ben bayağı uzaktayımistanbuldayım :) yakınsan hemen taşınayım
hım yemk aşkı ordan geliyor :)Yok canım ben bayağı uzaktayım
Gaziantepteyim
Biraz ondan biraz kendi yöremdenhım yemk aşkı ordan geliyor :)
Çok teşekkür ederim canımOffff muthis görünüyor ciddeeen... Canim çok istedi.. mutfağa girmeye başladığım zaman hemen yapacağım... Ellerine kollarına sağlık nevrestecim...:)
Oyy olur mu kendim kasindimmm..:) şu an bulanti dönemim mutfak eşime emanet... Bittiği gibi girip yapacağım... Tariflerine hayranim zaten canim benim :)Biraz ondan biraz kendi yöremden
Çok teşekkür ederim canım
Hamilesin galiba hakkını helal et canımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinLütfen yapın aklınız kalmasın tarifte
Allah kolaylık versin canımÇok uzun sürmez inşaallah sıkıntılarınızOyy olur mu kendim kasindimmm..:) şu an bulanti dönemim mutfak eşime emanet... Bittiği gibi girip yapacağım... Tariflerine hayranim zaten canim benim :)
Amin aminnn...inşaAllah canim... Ne demek zevkle takip ediyorum :)Allah kolaylık versin canımÇok uzun sürmez inşaallah sıkıntılarınız
Çok teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımellerine saglik çok guzel gorunuyor
hazir lavaslar biraz sekerli gibi oluyor sevmiyorum ben : (
hamuru açarim ama biraz kuru oluyor benimki neden acaba nevreste
simdi bu et kavurma gibi bisey demi yanlis anlamadiysam, biraz sulu birakiyoruz galiba
hiç yemedimde manitigni çozup deneemk isterim bu tarifi
Teşekkür ederim canımAmin aminnn...inşaAllah canim... Ne demek zevkle takip ediyorum :)
HoşgeldinAyyyyyyy
tesekkur ederim canim ayrintili anlatimin içinTeşekkür ederim canım
Canım pişirme işleminden kaynaklı kuruyordur..Pişirirken altı çok kısık olmayacakÇok açıkta olmayacakSen nasıl pişiriyorsun lavaşları
Evet canım et kavurma gibiEtleri zar büyüklüğünde doğruyoruz.Daha sonra düdüklüde veya normal bir tencerede su ekleyip pişiriyoruz.Suyunu çekiyor genelde Çekmezse kevgir yardımıyla suyunu süzerek tavaya alıyoruz.Daha sonra yağ ekleyip kavuruyoruz..Sonra servise yakın salça,pulbiber,karabiber ve tuz ekliyoruz..İsteğe bağlı kekikte eklenebilir..Sıcak sıcak lavaşlara garnitürle birlikte sarıyoruz..
Rica ederim canımtesekkur ederim canim ayrintili anlatimin için
evdeki kuzu eti esim kokuyor diye sevmiyor pek, dana eti oldugunda deniycem mutlaka ..
Canım ben Gaziantepteyimnevreste su an bi diziye bakiyorum, eti ve sebzeyi ipe dizip fiirina verdiler
yemegin adini bilmiyorum ama
dizi hatayda çekiliyordu o yoreye aittir buyuk ihtimallle
bildinmi ? : )
Teşekkür ederim canımTam benim kalemim bir lezzet
Ellerine sağlık kuzum
Hosbuldukkk g.antepli bayanlar hep hamarattir zatenn[/QUOTE]Hosbuldukmreste, post: 37519229, member: 226866"]Hoşgeldin