Ben hariç eklemissindırKız ben anlamam öyle şeylerden :)
Wp fotosunu bile seneden seneye değiştirirm.onda da çocuklar yapar.durum bakmam,hikaye bakmam.profil aklıma bile gelmiyor
Ekledim ama şimdi burdakileri
Evet oynamaz artik. Baska tatli bir sey bul canim ,olsunmDaha koysamda oynamaz
Ediyom ya kızBeni hala etmiyor
Bacak olmadan olmaz,uğurum benim
Bacak hatun diye adı kalacakBacaktan tanınıyor hatun
Profiline git rozetlerde bunu tıkla:)Nevreste Abla ascı yardımcı rozetiyle odüllebdirildiniz diye bildirim gelmiş kazenden ama rozet fln yok
Ama neden ya ban yeninde o niye gitiki anlamadimmEvet oynamaz artik. Baska tatli bir sey bul canim ,olsunm
Olsun canım, farketmez.
Hic bilmiyorum,ilk kez boyle bir sey gordumAma neden ya ban yeninde o niye gitiki anlamadimm
Değilim aslında,gençleri cebimden çıkarırım ama ilgilendiğim şeylerdeTeknoloji özürlüsün o zaman:)
Nereden yakın:)Olsun canım, farketmez.
Bana vermiş kadar oldun. Yakinen tanıdığım arkadaşıma gitti
Kaldi bile
Bacak hatun diye adı kalacak
Numaran yok bilmiyoruz:)Değilim aslında,gençleri cebimden çıkarırım ama ilgilendiğim şeylerde
Ne bileyim durum takip etmek çok sıkıcı geliyo bana.hikaye atmak bakmak falan.
Tek olayim WhatsApp. No Facebook,no Instagram,ve tabii TwitterDeğilim aslında,gençleri cebimden çıkarırım ama ilgilendiğim şeylerde
Ne bileyim durum takip etmek çok sıkıcı geliyo bana.hikaye atmak bakmak falan.
Benim büyük oglanda tüp bebek sayfasında tanışmıştık. Oda o dönem tedavi görüyordu. Peşpeşe dogurduk. 5 yıldır tanıyorum. Fazla yogun çalışıyor. Gelemiyor pek buralaraNereden yakın:)
Aaa iyiymiş hep gelsin inşaallah:)Benim büyük oglanda tüp bebek sayfasında tanışmıştık. Oda o dönem tedavi görüyordu. Peşpeşe dogurduk. 5 yıldır tanıyorum. Fazla yogun çalışıyor. Gelemiyor pek buralara
İnşaallah canımAaa iyiymiş hep gelsin inşaallah:)
GazooozAaa iyiymiş hep gelsin inşaallah:)