Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ev Yapımı Kurabiyeler

En başarılı bulduğunuz "Ev Yapımı Kurabiye Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    809
  • Anket Kapalı .
Çok güzel olmus ama kaplatinca :))
Sağol canım 😘
Bu küçük kızın odasındaydı
Büyük gidince onun odasındakini de aldım.eşimle keyif koltuğumuz oldular 🤭
15833199747946390396700702210829.jpg

Ay bunlar cok datlu larrr yaa :):) burdada var arkadaslarin boncuk boncuk..
Minikken ne şirindir kimbilir.
Az kucuk kedi büyütmedim balkonda:) bitane de van kedimiz vardi araba carpti.. bahcede bakiyorduk..
Elimden gelse bütün hayvanları toplarım eve 😔
Piyango çıkarsa diye hayal kuruyorum.kocaman bir han yaptırıcam.bütün sokak hayvanlarına barınak olsun.veterineri,yatağı,yemi,aşısı 😍

Elimden gelse bütün hayvanları toplarım eve 😔
Piyango çıkarsa diye hayal kuruyorum.kocaman bir han yaptırıcam.bütün sokak hayvanlarına barınak olsun.veterineri,yatağı,yemi,aşısı 😍
Ya evde buyutelenler disarj adabte olamiyor
Iki tane kedimizde araba carpti.. yol kenarindaydik bahcede baktigimiz hamile kalmis.. gidip isler gormüs bi yerde.
Digeri de ustune az yağ sıcradi gormedik kacti binadan firladi bulamadik yola cikmis araba carpti.. cok uzulmustum. Ama yapcak birsey yok.

Kedili olan küçük kızın odasındaydı.kumaşı fonlarıyla bir örnek
Kelebekli de büyük kızın odasındsydı yine fonlarla takım.
1 üçlü 4 tekliydi bunlar.diğerlerini verdim,pişmanım :KK43:
Yaa benim cok hosuma gidiyor bu tekliler.. bi kose yapardim kendime.. ama yer varsa tabi.

Ya evde buyutelenler disarj adabte olamiyor
Iki tane kedimizde araba carpti.. yol kenarindaydik bahcede baktigimiz hamile kalmis.. gidip isler gormüs bi yerde.
Digeri de ustune az yağ sıcradi gormedik kacti binadan firladi bulamadik yola cikmis araba carpti.. cok uzulmustum. Ama yapcak birsey yok.
Malesef :KK43: geçici hevesle alıyorlar, sonra büyüyünce sokağa atıyorlar 😠
Ben hep sokaktaki annesiz,aç ,hasta kedileri aldım.mümkün değil sokakta yaşayamazlar :KK43:

X