- 22 Ağustos 2015
- 29.574
- 86.157
Haha.. :)) ver ocağa makarnayi gitsin.Ve beklenen oldu yemek iptal arkadaş kayanansina gidiyormuş kaynat makarnayı minik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haha.. :)) ver ocağa makarnayi gitsin.Ve beklenen oldu yemek iptal arkadaş kayanansina gidiyormuş kaynat makarnayı minik
Yani bahceye koysak daha iyi.:):)Bunu yapıp vitrine koymak lazım
O kadar uğraşmışız,bir vitrin yakışırYani bahceye koysak daha iyi.:):)
Karıncalar yerYani bahceye koysak daha iyi.:):)
Kurabiye dedigin soyle cikolatali filan degisik degisik vazibeli olucak :))Karıncalar yer
Ay sen benim önceki kurabiye den bahsediyorusn yanardağ kurabiyeKurabiye dedigin soyle cikolatali filan degisik degisik vazibeli olucak :))
Kus yuvasi guzel ama bilemedim.
Ilaclayip koyulur.O kadar uğraşmışız,bir vitrin yakışır
Kuş denince aklıma farklı şeyler geliyor artıkIlaclayip koyulur.
Ama degisik cidden. Alişik olmadigimiz turden olsada kuş soyundan bir kurabiye olarak gorsellik iyi
Bir hoşluk bırakıp gideyim kanarya sesini unuttursun :))
Yahu eskiler utansinKuş denince aklıma farklı şeyler geliyor artık
Değil mi amaYahu eskiler utansin
Bir hoşluk bırakıp gideyim kanarya sesini unuttursun :))
Bilsem kendim yapacağım,kirlendi duygularımHafıza dan nasıl silicem ben onu Jenna16
Yok yaa silinmez pek.. ama cocuklar ogrenmesse gelecektekiler bilmezlerHafıza dan nasıl silicem ben onu Jenna16
Bu travma hepimize yeterYok yaa silinmez pek.. ama cocuklar ogrenmesse gelecektekiler bilmezler
Kir deme BirTutamMutluluk20 gelir şimdi çamaşır usuyu ileBilsem kendim yapacağım,kirlendi duygularım
Simdikilerde daha degisik seyler olur benceBu travma hepimize yeter