• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Ev Yapımı Kurabiye Tarifi" hangididir?

• Ankete Katılan
    809
  • Anket Kapalı .
Anam ,bunlar ne bulsa düzüyor, tövbeler olsun:KK70:
Jennam ilk kez Uludağ' a çıkmışım sene bilmem kaç 2008 olabilir. Soğuktan donuyorum eşime kurbanın olayım şu ilerde bir otel var gidek lobisine oturalım dedim. Gittik kapıya o neyyyy kocaman Beceren Otel yazıyor :oha:ben girmem oraya dedim. Güler misin ağlar mısın otele öyle isim koymak kimin aklına gelir...:işsiz:

Ben kuzen e sordum o kasa fiyatını 3400 e çıkardı
Sadece çocuklar ders yapmayacak mı:)
Yani video izlenir, test çözülür, kk ya girilir:)
Program hazırlayacak değilsiniz:)
Ben benim külüstürle neler neler yapıyorum:)

Jennam ilk kez Uludağ' a çıkmışım sene bilmem kaç 2008 olabilir. Soğuktan donuyorum eşime kurbanın olayım şu ilerde bir otel var gidek lobisine oturalım dedim. Gittik kapıya o neyyyy kocaman Beceren Otel yazıyor :oha:ben girmem oraya dedim. Güler misin ağlar mısın otele öyle isim koymak kimin aklına gelir...:işsiz:
Ay abla ya :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

En bilinen,en iyi otellerin başındadır halbuki :KK48:Çağrışımı enteresan ama,kabul :P

Back