- 8 Nisan 2017
- 56.760
- 297.253
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Limitiniz nedir:)Valla çok iyi olur çok sevinirim :))
Eşim 3.500 -4000 e kadar diyor klavye mouse monitör dahil ne kadar ucuz olursa bence o kadar iyiLimitiniz nedir:)
Tamam ben sorar söylerim:)Eşim 3.500 -4000 e kadar diyor klavye mouse monitör dahil ne kadar ucuz olursa bence o kadar iyi
Çok iyi olur valla ben anlamıyorum bu işlerden eşim benden beterTamam ben sorar söylerim:)
Jennam ilk kez Uludağ' a çıkmışım sene bilmem kaç 2008 olabilir. Soğuktan donuyorum eşime kurbanın olayım şu ilerde bir otel var gidek lobisine oturalım dedim. Gittik kapıya o neyyyy kocaman Beceren Otel yazıyor ben girmem oraya dedim. Güler misin ağlar mısın otele öyle isim koymak kimin aklına gelir...Anam ,bunlar ne bulsa düzüyor, tövbeler olsun
Biz de çok anlamıyoruz kardeşime soruyoruz:)Çok iyi olur valla ben anlamıyorum bu işlerden eşim benden beter
Ben kuzen e sordum o kasa fiyatını 3400 e çıkardıBiz de çok anlamıyoruz kardeşime soruyoruz:)
Sadece çocuklar ders yapmayacak mı:)Ben kuzen e sordum o kasa fiyatını 3400 e çıkardı
Ay abla yaJennam ilk kez Uludağ' a çıkmışım sene bilmem kaç 2008 olabilir. Soğuktan donuyorum eşime kurbanın olayım şu ilerde bir otel var gidek lobisine oturalım dedim. Gittik kapıya o neyyyy kocaman Beceren Otel yazıyor ben girmem oraya dedim. Güler misin ağlar mısın otele öyle isim koymak kimin aklına gelir...
iyi geceler canim dun gece korku filmi izledim evde ki ndusman diye oneririm:)Film bulayım bari
Yaşlılık işte yapacak bir şey yokGene uyudum ben yaa
Nolacak böyle
Hani bize saglam korku filmi bulcaktinFilm bulayım bari
Gizli pencere izleyinHani bize saglam korku filmi bulcaktin
En bilinen,en iyi otellerin başındadır halbuki Çağrışımı enteresan ama,kabulJennam ilk kez Uludağ' a çıkmışım sene bilmem kaç 2008 olabilir. Soğuktan donuyorum eşime kurbanın olayım şu ilerde bir otel var gidek lobisine oturalım dedim. Gittik kapıya o neyyyy kocaman Beceren Otel yazıyor ben girmem oraya dedim. Güler misin ağlar mısın otele öyle isim koymak kimin aklına gelir...
Ahretlik uyumadın mıEn bilinen,en iyi otellerin başındadır halbuki Çağrışımı enteresan ama,kabul
Şahane bir film o ya,Johnny DeppGizli pencere izleyin
Annen uyuyor rahatsız etme neneyi
Çok güzeldi evettŞahane bir film o ya,Johnny Depp
Zor açık tutuyorum gozlerimi ahretlik Sen nasil uyuyacaksin bakalimAhretlik uyumadın mı
Unutamadigim ender filmlerden biri gercekten :))Çok güzeldi evett