- 18 Ocak 2020
- 820
- 2.326
Hahahaha aynenAnanenin suratına ne demeli
Onda mı çekiceksiniz yavrum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha aynenAnanenin suratına ne demeli
Onda mı çekiceksiniz yavrum
İyi gecelerZabahınan uyanımyorum sonra ,eşim zabahın köründe,kargalar kahvaltı yapmadan kalkıyor,ben kaçayım,iyi geceler
Allah rahatlık versinZabahınan uyanımyorum sonra ,eşim zabahın köründe,kargalar kahvaltı yapmadan kalkıyor,ben kaçayım,iyi geceler
Unuttum yaOnlar ne diyomuş huniye?
Geçirseydin huniyi kafanaUnuttum ya
Kaç kişi toplandı başıma anlatamdım
Ben en geç 1 de çıkarım herif gelecek kolonya tutacağım onaSiz de uyuyun be,aklım burada kalıyor
O zaman anlarlardıGeçirseydin huniyi kafana
Hayırlı gecelerBen de kaçtım kızlar
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ❤
Ben işe yolladım şimdiBen en geç 1 de çıkarım herif gelecek kolonya tutacağım ona
Benimki geldi pcyi ele geçirdi:)Ben en geç 1 de çıkarım herif gelecek kolonya tutacağım ona
Elalisim Avusturya'ya gelin gitmiştim bir zamanlar. Orada minik minik ekmeklere seme diyorlardı. Tatsız tuzsuz bir ekmekti... o olabilir miAynen ben de seme gibi geziyodum iyi geldi
(Seme ne demek biliyo musun )
Abla biliyorsan bir ara bana kasanın icergini atarmisin ekran kartı falan fismanBenimki geldi pcyi ele geçirdi:)
Benimki 1 de gelecek giderken virüs istiyor musun dediBen işe yolladım şimdi
Gidip anlanayım oturma odasına
Benim pc eski canım:)Abla biliyorsan bir ara bana kasanın icergini atarmisin ekran kartı falan fisman
Abla ben öneri aldım aslında ama fiyat çok fazla biz o fiyata komple almayı düşünüyordum aslındaBenim pc eski canım:)
10. Yılını tamamladı:)
Şu işleri atlatalım istersen kardeşime sorarım.O bilgisayar öğretmeni iş görecek bir şeyler önerebilir:)
İşte uygun iş görecek bir şey varsa öğreniriz:)Abla ben öneri aldım aslında ama fiyat çok fazla biz o fiyata komple almayı düşünüyordum aslında
Valla çok iyi olur çok sevinirim :))İşte uygun iş görecek bir şey varsa öğreniriz:)